Jag ser dig när jag blundar

Igår så blev det färg må ni tro :) Färgen hette gråblå så det var ju som hittat. Tog iofs inte hem någon provburk att testa med, så vi håller tummarna att den är bra. Det känns bra iaf, och man ska ju lita på magkänslan.. eller hur?

Sen kom vi hem och jag drog vidare till en nyöppnad sybutik här i Rimbo/Asplund. Nettes kompis Matilda har byggt om sitt garage och gjort en mysig liten affär.. och där fanns det ju självklart helt sjukt mycket tyger, men snäll som de va så hade de redan pratat ihop sej om vad jag ville ha och tagit fram de :) En annan blir ju blind när man går in i såna där butiker, man vet varken vad man ska ha och det enda man ser är mönster. Mjamja, hittade i af jätte fina tyger.. En vit med broderat mönster på, som ska vara som någon slags överklänning (?) och en en ljusblå i lite glansigare typ som underklänning, som kommer skymta igenom broderiet och nertill. Och ett band såklart.. Milo kommer bli så himla söt! Och Nette ska försöka göra den inte så tjejig heller så det här kommer bli galant.. Vi skulle upp i veckan igen och hämta tygerna och mönster, sen så är det bara att börja.

Idag så har jag ännu inget planerat, tror ja i af.. Skorpan ville åka till täby men jag skippar nog det. Drygt att gå när det är så sjukt varmt, och det lär säääkert vara as mycket folk också. Nä, det får bli hemma! Ska iaf fixa lite frallor till våra husgubbar/pojkar..

Igår kväll så käkade jag mat, jummie :D Entrecote, tzatsiki och en avokadosallad! Och det smakade så gotti.. har kommit underfund med att om jag inte får i mig något som en shake eller sallad i jämna mellanrum så blir jag ett monster. Blodsockret sjunker asfort och jag blir som en tickande bomb.. Hädan efter så SKA jag lära mig att ta något innan smällen kommer.


 

Milo, nappe&snutte har en djup diskussion med fjäril

  

Du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt

OCH så glömde jag ju, ni är ju förstås lite nyfikna hur det har gått de här två veckorna med bantning?
Ja, jag kan då säga att mitt humör har vart väldigt upp och ner.. nog för att jag hade kort stubin innan så kan jag ärligt säga att nu har jag ingen alls. Så den som står i min väg när jag är på dåligt humör, får höra det. Den som inte gör som jag säger, får höra det. Och den som inte gör något tillräckligt fort, tro mig.. den personen får höra det :) Nu låter det som att jag är en fruktansvärd häxa, men jag har mina ljusa stunder också självklart.. när jag får sova, ifred :P haha.

Jag började med Nutrilett den 15/6 och har bytt ut de flesta målen till shakes eller någon bar, dock bytt ut ett mål första veckan till en kycklingsallad och andra veckan smörgåstårta och en tonfisksallad +en liiiten chokladtårta, Fy skäms. Min startvikt var på 68,2kg och första veckan gick jag ner ca 2,3kg och mycket cm runt midja, bröst och lite rumpa. Den här veckan så har det inte gått fullt lika bra, knappt gått ner några cm alls.. men i af lyckas ta mig ner ytterligare 1,4kg på 7dagar. Så nu mina vänner väger jag 64,5kg och har tagit bort 3,7kg på två veckor! Weeei till mig :D Det betyder är mitt första mål är snart avklarat, ska ner till min inskrivningsvikt som låg på ca 63kg. Vilket betyder att bantningen inte är slut, jag kommer fortsätta dricka Nutrilett om dagarna men byta ut ett mål om dagen (utesluta allt med pasta, ris, potatis.. you name it med kolhydrater). Man kan ju självklart inte fortsätta i samma matvanor som man hade innan, då skulle man ju självklart falla tillbaka på samma vikt igen.

Jag känner mig mer är nöjd :)

Godmorgon fina läsare!

Helgen har vart fullspäckad av roligheter och massor av onyttig, och ja.. jag har faktiskt ätit både det ena och det andra! :) Pysslade ju med smörgåstårta som faktiskt blev helt okej.. hade inte glömt allt i från flygis. Och självklart med lite hjälp att Petterssons recept blandat med mitt så kan ju inget gå fel, kan man tycka :P Vi har firat Rickards 25års dag och träffat så mycket släkt. Milo fick träffa sin.. hum, vad blir det nu. Rickards kusinbarn, syssling? Anyway, en liten Erik som är ca två veckor äldre. Tog varandra i handen och hade lite magiska blickar tills Erik inte tyckte det var speciellt roligt längre. Roligt att se vad mycket det händer på bara två veckor, Erik var jätte stadig medan Milo fortfarande är lite ihopkurad.

De senaste dagarna så har vi börjat ge Miloplutt smakportioner, fast.. jag vet inte.. smakportioner låter lite klent, får ge med mig att jag faktiskt ger liiiite mer. Han tycker ju att det är så gott och blir sur när det är slut, och hans mage verkar tåla det så.. jag tutar och kör, fast lugnt :) Han har fått smaka potatis&majs och igår så prövade vi potatis&palsternacka, och dom äter han med stor aptit. Någon sked aprikospuré efter är inte heller dumt.. smasksmask.

Och vilket sjukt väder det är då! Jag håller på att dö av värmeslag.. Nu är verkligen sommaren här! Hoppas det håller i sig tills takplattorna på huset är uppe :) de ska upp någon gång i veckan tror jag det är sagt. Jag och R åkte upp igår och städade lite, var en del att sopa och sen slänga ihop lite högar med plankor. Skorpan var hemma och passade Milo medan han låg och kvällsknorra :) Den här veckan kommer det nog hända en hel del nytt med huset så räkna med mycket bilder! (eller ja, det händer ju mycket nytt hela tiden med det kanske inte är så roligt att se småpyssel??) Idag så är det tänkt att vi ska ge oss iväg och leta/köpa färg också.. vi båda vill ju ha en lite blå/grå färg, så hoppas vi hittar någon fin! Den som vill hjälpa till att måla så är det ju bara att höra av sej, vi börjar nog kommande dagarna eller veckan därpå ;)

Han snackat ihop mig med min sis Nette som ska sy Milos dopklänning, att jag inte tänkte på det tidigare. Hon är ju en jäkel på att sy och att inte tala om att göra tårtor! Kolla in hennes blogg på momangen! Vi ska i af försöka komma iväg och kolla på tyger ikväll så att hon kan börja.



Nöjd kille :)


  
Smurfar med pappa + smörgåstårta

Shine on me

Godmorgon alla läsare!

Nu är jag nyklippt :) så skönt det är att göra av med lite barr. Blir så nöjd varje gång jag går från Martina, annars brukar det vara både det ena och det andra det är fel på men hon är bara för bra. Roligt att snacka lite också, finns ju ändå lite att bladdra igenom när man är gamla jobbarkompisar.

Efter klippningen så drog jag ner till arbetsförmedlingen där Skorpan satt med mitt barn, hon skrev in sig i deras system och fixa. Så då passade jag på att mata knodden och göra ombyte, perfekt! Tycker fortfarande det är lite bökigt när man ska ge sig iväg med flaskor hit och dit.. men det kommer jag väl in i snart så småningom hoppas jag. Skit jobbigt med sol också, är ju sjukt stark och så ska man försöka skydda Milo från den. Tror att jag har läst någonstans att man inte ska smörja in små barn under ett år (?) med solskydd? Men vad ska man göra då.. ibland så finns det ju tillfällen då man inte kommer undan från solen..? Jaa, jag jag nog in på apoteket iaf och köpa..

Idag så ska jag göra smörgåstårtor :) najs. Tror att det kommer bli galant.. hämtade undetlägg hemma hos Nette, tur att hon har sånt annars vete fasen vad jag hade lagt de på.
Börjar bli riktigt less på nutrilett faktiskt, känner att min hjärna blir helt förstörd.. Hade tänkt att inte äta smörgåstårta i helgen, men det ska jag fan i helvete göra visst! Det är jag värd :D så det så.

I huset så händer det inte så mycket bildmässigt faktiskt. En farstukvist håller på att få sin plats och takplattorna ska upp på måndag tror jag.. Så då kommer lite mer uppdatering därifrån! Vi håller på att klura ut hur vi ska ha tomten också, inte det lättaste kan jag meddela. Men vi är i af överens om att vi ska ha en stor häck runt tomten :)

Milo har fått smaka på lite morotsdricka senaste dagarna, och han tycker det är sååå gott :) Så idag tänkte jag försöka ge han lite mat när han strax vaknar.. Han har sett så himla sugen ut när vi har ätit så känner att det är dags!



  
Miloplutt älskar att gosa med fötterna


Det vackraste jag vet är att se dig när du sover

Guud så varmt det har vart idag, och jag vet.. man ska inte klaga. Men ärligt talat så tycker jag inte om när det är as varmt, då man knappt kan vara ute. Hatar förövrigt att sola också så jag är alltid vit.. tacka vet jag skugga :) Satt hemma hos Pettersson på hennes ute plats och softade.. i skuggan förstås! Såg mitt hem därifrån och Rickard som "slet" på övervåningen. Stackaren ska ju vara med och hjälpa till första veckan men det verkar inte finnas så mycket att göra för hans del.. Och snart börjar det väl dra ihop sej att börja städa efter byggarna på kvällarna också, då lär ju vara en hel del istället En handlingsplan av soppåsar och annat krusidull måste bli..

Senare på kvällen så ringa Fia och Thomas (och deras Leia förstås) och ville kolla på huset. Annars så har det inte hänt så mycket stoj.. Kalas för Rickard i helgen som sagt :)

Och vet ni vad, idag så tog jag mig en räksallad.. fy skäms. Men jag var såå sugen! Så tråkigt att man ska känna ångest bara man tar en sallad, what?! Men snart är mina två veckor över så då får jag i af äta ett mål om dagen.. mumma.
Imorgon så bär det av till Norrtälje för klippning och lite handling till smörgåstårtorna. Fick ett jätte bra recept av Pettersson som jag tänkte ge mig på! Inte så krångligt än så länge men sen när det kommer till garneringen så blir det väl säkert andra bullar..

Lyssnade på lite doplåtar igår.. psalmerna låter ju rätt hemska. Men tror det är bestämt med "Gud som haver barnen kär" och "Tryggare kan ingen vara", typ de enda som inte är så jätte mycket Gud/Jesus och hans kompisar i. Sen så skulle det vara super mys att ha någon solo sång.. men man är ju ingen stjärna på att sjunga. Någon i min närhet som vill offra sig ;)

Nu blir det en lååång dusch för min del i af! Ha en trevlig kväll, krams!

Rickards dag

Grattis älskling!
Nu är du halvägs till 50 ♥




Justin Bieber

Om jag var 10-15år yngre skulle jag vilja gifta mig med den här killen ;)
Söt som socker.





Go kväll!

Så nu har mått färgat håret igen, så skönt att ha det gjort! Verkligen hatar att färga håret, så bökigt i vårt badrum. Trångt som faen så det slutar med att det är färg precis överallt, men jag klarade mig rätt bra den här gången dock. Nu är det bara klippningen som väntar, sen är jag fräsch! :)

Imorgon så ska jag och Milo hem till P och hänga, ser ju mitt hus därifrån så det är ju perfekt ;) Mysigt det ska bli att få vara grannar oxå, då blir det en massa häng. Så kan våra katter bli polare också.. Och imorgon så är det Rickards dag, han fyller 25år ♥
Och självklart jag har en jätte bra present, så hoppas det går hem.. annars! ;)

Sitter och lyssnar på Molly Sandén - Halleluja, en sån söt tjej. Tänk om man kunde sjunga så där fint, eller åtminstone hyggligt. Nä istället får man småskämmas när man sjunger blinka lilla stjärna för Milo! På tal om låtar, funderar vad man ska ha för psalmer på dopet..? Någon som har något bra tips? Vet fasen inte hur det här med dop fungerar så tror jag måste ta tag i det ganska så snart. Skulle vara mysigt att ha någon låt också, eller om någon sjöng.. hmhm. Ja, som sagt.. fundera!

Ska försöka ställa mig och göra smörgåstårta och födelsedagstårta till Rickards kalas kommande dagarna, och det kommer bli PEST!! Jag som inte ska äta något annat än shake kommer ju verkligen få cp-ryck. Måste förbereda mig mentalt så att jag klarar av det.. Nu är det tv dags igen för hela slanten, R är och kollar på fotboll så jag är singel :)
Kram på er!


Molly Sandén - Halleluja





Tänker på dig M med familj, kramar från oss. ♥


Tjäna!

Nu så är vi snart på väg in till täby för att strosa runt lite, Skorp hänger på och likaså hennes Malin. Ska förbi banken också så det lär ju ta en helvetes tid som alltid när man ska in.. behöver ha en ny internetdosa då min är slut. och de är ju inte direkt kända för att vara snabba där inne ;) humhum. På torsdag så ska jag ÄNTLIGEN klippa mig.. ska bli så skönt att få en frisyr igen! Är födelsedagskalas för Rickard i helgen så då kan man ju inte se ut hur som helst, eller hur? Mjamja, nu ska jag ta och lassa ner allt i bilen.. är mycket man ska ha med sig nu när det är ersättning med i spelplanen!
Hoppas ni får en jätte skön dag i solen, glöm inte solskydd :)

Smygtitt ;)

Nyfikna? :)
Här kommer lite bilder från första dagen i huset! En sån mysig känsla och allt kommer bli så perfekt ♥ Längtar tills jag får börja inreda!



Så här såg det ut när jag och Milo tog promenad upp (Rickard står till höger på huset)


Nu börjar det likna något ;)



   
Köket och matplats

 
Till vänster vårt sovrum och Milos till höger


Stora vardagsrumsfönster
 


Och det är väl här jag ska hålla till såsmåningom,
tvättstugan ;)

Fick inga bra bilder på restrerande rum så det återstår att se!

Linafina

I morse ställde jag mig på vågen, och den visar -2,3kg wooho! Härligt. Tog lite mått i början av veckan oxå; midjan -7cm, rumpa -3cm, bröst -7cm (ja dom försvinner). Har inte hänt mycket över höften, armar eller lår.. ynka -0.5-1cm bara. Känns helt super och det ger mig en rejäl kick för den här veckan! Då ska jag inte dricka något kaffe alls eller ta någon frukt. Nu blir det bara shake i 7dagar framöver :)
Fick smaka en shake med choklad av syrran i helgen, och wtf! Är ju huuuur god som helst.. har en annan pinat i sig skit som smakar jordgubbshavre när det finns sånt som smakar chokladpudding?! Så snart blir det en sväng till affären för att köpa nytt. Hade fått för mig att det skulle smaka ännu värre med choklad som att jag inte är så förtjust i det. Men, vilket himmelrike.
Fick även ett tips av henne att ha vattnet i frysen ett tag innan den ska blandas.. GOTT!!

Nu står mitt hus på tomten, tjihi :D men än så länge bara undervåningen. Jösses vad snabbt det går alltså.. och nu längtar man ännu ännu mer till att flytta in! Var bara där en snabbis och tog lite bilder, och blev inga bra alls för jag kände mig stressad och i vägen. Men vi ska dit ikväll och inspektera lite så då tar jag nya och lägger ut!
Rickard åkte iväg strax innan klockan 7 och hjälpte till, ska vara där hela veckan och vara så kallad "hantlangare".

Mjaha, Milo sover luch och jag funderar ärligt talat på att lägga mig bredvid. Måste ju passa på när han sover länge, senaste dagarna har han sovit från kl 13-15 (+/- 30min). Det gillar jag :)
Hoppas ni får en lika bra dag som oss här hemma! Kram!

Lista

En lista jag hittade från både Zandra och Erica;



Graviditeten


Hur gammal var du när du blev gravid: 21
Spydde du mycket: Aldrig.
Hur mycket gick du upp i vikt: Hmm, 26kg :P
Hade du någon foglossning: Nej.
Hade du mycket förvärkar: Yes.
Var du sugen på något speciellt: Havregryn.
Tog ni reda på kön: Ja.
Ifall "Ja",var det en flicka eller pojke: En pojke.
Började du läcka mjölk under graviditeten: Tror runt v. 26-28 kanske..
Gick du över tiden: 8 hemska dagar, kändes som en evighet.

Förlossningen 

Vart födde du:
Danderyd BB
Hur lång tid tog det:  6,5tim från att vi kom dit, Super nöjd att det gick så pass fort!
Tog du någonting mot smärtan: Ja
Ifall "Ja", vad för något: Lustgas, himmelskt.
Hur var förlossningen: Läskig men helt sjukt underbar!
Vilka var med under förlossningen: Rickard
Drogs med sugklocka: Nej.
Ifall "Ja",varför: -
Sprack du något: Ja, fick sy 4 stygn.
Vad fick bebisen för namn: Robert Runar Milo Nihlén
Vad det värt det: Oh, det kan du hoppa upp och sätta dig på!
Skulle du kunna tänka dig att gå igenom det igen: Självklart, finns det någon häftigare känsla?




Det kanske kommer en förändring

Så imorgon är dagen som vi har längtat äckligt mycket här hemma efter, HUSET KOMMER KL 07.00! Gah, man kan knappt tro att det är sant.. herregud, vårt hus! Woohoo! :D

Idag har jag verkligen vart en idiot som har ställt mig och bakat, ska aldrig mer göra om det när jag bantar! Var nära minst hundra tusen gånger att trycka i mig allt.. pju, tur att man inte gjorde det. Då hade jag suttit här med jordens ångest! Men iaf, inget att rekommendera.. Bakade kärleksmums och en ambroisakaka :) skulle ha bakat flera men jag klarade inte av pressen. La mig med Milo och tog en middagslur istället!

Ringde över Skorpan som tog en morgonpromad med Milo medan vi städade här hemma, så skönt att få det någorlunda rent. Känns som att det är skitigt en timma efter trots allt slit.. fattar inte hur vi lyckas? Måste vara vår lägenhet som är för liten. Prylar överallt och katthår, speciellt Flingans. Funderar starkt på att raka av henne, är SÅ trött på hennes vita hår som flyger runt :S Nääh, så kan man ju inte göra.. lillfling. Men hon ska i af bli steriliserad kommande veckorna!

Ska bli spännande att väga och mäta imorgon, då har jag vart utan mat i en vecka (förutom grillad kyckling och sallad på midsommar) och jag har klarat mig exemplariskt! Är så stolt över mig själv att jag har kunnat leva på shakes och någon bar lite då och då.. Känner att jag kan bli lite besviken ifall det inte har hänt så mycket med vikten som att man nästan svälter sig själv. Funderar på hur jag ska göra efter de här två veckorna, om man ska köra vidare eller pröva något nytt.. har hört att Cambridge är superbra! Vill ju ner i vikt så kanske onödigt att sluta när man väl är igång.. Värt att finula på!
Nu ska jag ta mig en dusch och slänga mig ner framför tvn. Milo är nattad sen en timma tillbaka och Rickard spelar tennis, egen tid är något man uppskattar mer nu än innan :)

Vi hörs imorgon, håll tummarna för oss!





  

Mina älsklingar ♥

Godnatt!

Gårdagen var sammanfattningsvis rätt trevlig! Milo grät helt hysteriskt ett tag (kändes som en evighet) och det kändes som att han inte skulle få någon luft av allt skrik.. Aldrig hört honom skrika så där högt och förtvivlat, var nära att ta mina saker och köra fort som fasen in till akuten. Trodde seriöst att han skulle dö på sekunden, men när jag väl var ute och skulle sätta honom i bilen. Då lugnade han sig. Tur det, annars hade jag inte fått njuta av min grillade kyckling :) Som var himmelskt god, gott att känna lite smaker än bara jordgubb! Dock trodde jag att jag skulle vara med sugen på mat än vad jag var. Vi kom hem strax efter elva och somnade som stockar.

Rickard vaknade lite halvbakis och jag gick på promenad med skorpan och hennes Malin. Min vagn är nog inte direkt gjord för att gå längs naturen.. Milo fick skumpa runt i vagnen så det räckte och blev över. Får hålla oss vanliga vägar hädanefter! Men skönt med en morgon promenad. Idag så har vi bara slappat här hemma, och det har inte hänt mycket alls.. Så har inget roligt att uppdatera, tyvärr! :)

Imorgon så ska vi försöka städa här hemma, ser ut som ett bombnedslag! Så Milo får vara med Skorpan på en liten promenad.. Ska försöka baka lite bullar till Rickards födelsedag och till våra bygg-gubbar också. Ni kommer väl ihåg att vårt hus kommer på måndag, om två dagar :) Godnatt från oss! ♥





  

Helulu

Tänkte bara passa på att önska en glad midsommar! Imorgon bär det av till Fia, Thomas och Leia på lite godsaker :) Själv så får man nöja sig med grillad kycklingfilé och sallad, yummie* mitt första mål sen i måndags! Jag ska njuta!

Så hoppas vi att Milo inte vakar 06 imorgon igen.. det var inte roligt!

Åh, en rolig grej som hände i morse som jag inte har nämnt.. haha :D Milo vaknade som sagt strax innan sex och i samma veva så plingade det på dörren. Rickard gick upp alldeles nyvaken och kikade i titthålet, såg luddigt och öppnade. I dörrhålet står en karl i 40-50års åldern, klädd i röd tröja och passade kortbyxor. Och frågar Rickard om han vet vem han är, för han har tydligen sovit utan för vår dörr (?) av någon konstig anledning. Att tillägga så luktade han hyggligt mycket sprit också.. Rickard svarade snabbt NEJ och stängde dörren och låste. Efter en stund gick jag upp för att göra Milos mat, och då sitter han bara i trappen och tittar. Sen går han till dörrarna bredvid och läser på skyltarna, kliar sig i skägget och går en trappa ner. Där står han länge. Jag gör vällingen färdig och sen så låter det i porten. Han går ut.. BARFOTA! Hahah, måste ju vart hur kallt som helst! Och han såg inte ut att ha någon aning om vart han va.. Hur lyckas man bli så full?!

Klart Slut!

Han kom med sommaren

Goo morrn alla glada :)

Igår natt kl 03.37 så fick Jenny och Stefans sin lilla kille! Aw, det är så mycket känslor som springer genom en själv när sånt här händer.. Satt vid köksbordet och var tvungen att höra hur det gick, så kom han under natten. En snabb liten rackare! Nu är Milos lekkamrat här så nu blir det full rulle om några månader ;)

Och vem var bäst igår på Friskis då? Eeeeehh, jag kanske?! Jodå, jag och Malin pallrade oss dit.. började få ångest när jag insåg att jag faktiskt skulle ställa mig där i gruppen och studsa, men det var hur kul som helst att springa av sig lite!! Men jag har ingen träningsvärk som jag trodde.. möjligen lite stel i ryggen men det är för att jag är så sjukt otränad där. Vi funderade på om vi skulle pröva på måndagens medelpass. För den som vill jympa lite så är det måndagar och onsdagar kl 19.00 nere vid arkadien i Rimbo.

Går in på min fjärde shake-dag (klappar mig själv på axeln). Jag är bara för bra alltså.. jag klarar det här som en smäck! MEN, har fått något snurr i hjärnan att jag förstör min bantning genom att äta vindruvor och morötter. Hm.. inte bra, inte bra. Hoppas man inte blir knäpp av det här sen.. vill ju kunna äta utan att ha skuld känslor!!

Jao, idag så ska jag äntligen träffa kära Pettersson! Skulle tagit en promenad men det verkar inte bli så bra väder så det blir nog av att chilla inne i värmen :) Och vet ni vad, nu börjar vi räkna ner här hemma! Nu är det 4 dagar kvar tills huset kommer ;)





          

Milo älskar att bada ♥



Bebis på ingång..?

Skrev precis ett sms till Jenny och frågade om hon känner om bebis vill komma ut, och tro fasen då att hon tror att vattnet går precis!! Gah, jag är helt lyrisk :D Snart har dom deras knyte här.. ow! Tänk att man känner på sig när det börjar hända grejer.. gått och tänkt på henne i stort sett hela kvällen så bara händer det. Nu väntar jag heeel spänd på uppdatering!

humhum, imorgon så laddar jag till ett friskis pass med Malin. Ska bli skit roligt att komma igång på riktigt! Ikväll så har suget efter mat börjat komma igång, har gömt godis i skafferiet som jag inte kan släppa tanken om.. men jag SKA INTE röra. Tror nästan att jag måste slänga skiten för att vara riktigt säker :S

God natt på er! Nu ska en annan plocka undan lite hemma och sen försöka sova..





Finns det något sötare än bebisfötter??


Grattis Pellan på din dag!!




Mitt mål

I morse så var det lyx för mig och Rickard, Milo vaknade först klockan 05 och ville ha sitt nattmål (tog det utan tjink) och sedan somnade han om blixtsnabbt och vaknade inte förs halv 9. SÅ skönt! :) Han brukar annars alltid vakna klockan 07 och vill upp direkt.. Det här skulle jag verkligen kunna vänja mig med!
Tog en promenad ner till Ica och hämtade ut ett paket, nalle puh klubb-saker, köpte hem några bars.. crispy chocolate var super god! Skönt att ta något att tugga på.. man blir ju helt störd av att inte ha något i munnen. Tog några vindruvor ockå och blev helt propp. Trodde jag aldrig att man kunde bli av en liten sån kaka.. men där hade jag fel!
Går ju faktiskt helt super att dricka shaken nu, håller dock fortf för näsan men konsistensen är inte alls lika illa som igår.. nu tänker jag på att jag dricker en smoothie medans, mumma.

Mitt mål är först och främst att gå ner till min inskrivningsvikt som kommer bli -5,2kg. Och sedan ytterligare - 5-7kg så att man ser ut som innan jag träffade Rickard. Kärlekshull är det ju å andra sidan inte fel på, men skulle inte heller vara fel att komma i sina jeans sen gymnasiet ;) Senaste två åren har jag levt i mina leggins, så man har ju knappt märkt när man gått upp i vikt. Men det ska bli ändring på.. jeansen ska fram helt enkelt! Och det snart..  

Idag har lilla killen vart jätte duktig med maten så hoppas det håller i sig *peppar peppar*. Skulle vara så roligt att träffa lite folk igen, har ju mer eller mindre stängt in mig sen det här började, inte ens vart ute på promenad förns idag. Vet inte om det berorpå att jag kokar färsk ersättning varje gång nu från plattan, alltså värmer vatten som jag kokat upp sen tidigare och vispar i ersättningen. Eller om han bara e bra idag.. tidigare så har vi gjort vattenbad och värmt vatten och skakat ihop i flaska eller i micron.. hmhm. eller så börjar alla medeciner hjälpa.. mja, hur som haver så är det iaf en stor lättnad! Vill inte att han ska vara ledsen och tom i magen :(

Nonoh, nu så ska jag surfa runt lite medans pöjken sussar! Rickard kommer väl snart hem från målningen hos sina föräldrar, ingen semester här inte! Hoppas ni haft en bra dag i den lilla sol vi fick :)




Milo hjälper mig att kolla in badmodet, snygg frisyr? ;)

Shake it

Så där, då är första shaken avklarad!

Åh herre min gud vad det är äckligt.. kan inte bestämma mig om den är smaken eller den vidriga konsistensen jag inte tål? Näh, överlever man det här och en Milo som matvägrar, då är jag redo för krig! ;) Tog över en halvtimma att dricka upp den också.. Kom på att ju varmare den blir desto äckligare blir den, så det vara bara att dra till med drastiska åtgärder. En hand som håller för näsan, dricka några klunkar, fort in med vattenglaset och dricka tills det inte smakade urk längre. Fungerade ;)  Men ja vette fasen hur jag ska få i mig nästa.. känns ju lite som att man hellre svälter! Ska ge mig på såna där bars också.. jag ska fasen klara!

Sitter och har lite små ångest över om vi ska åka in till barnläkaren nu klockan elva.. eller om det är onödigt ifall de säger samma sak som på Danderyd. Milo bökar idag igen, började redan i natt.. verkar som att han har två dagar då han e någorlunda okej, och sen så går det utför igen.. Höll på i över en timme att tuta i honom lite, fick i sej 50ml *mutter*. Nu ligger han och sover tillsammans med Rickard i sängen.. grisarna sover som stockar :)

MÅSTE göra något med mitt hår nu! Får ju skämmas när man ser sej i spegeln. Men varför orkar man inte? Eller bryr sig? :S Är det såna mamma grejer som börjar komma. Slutar väl med att jag går runt i Rickards kalsonger och sitter i soffan och petar mig i näsan.. härligt! Vill så gärna förlänga håret igen.. trivs mycket bättre i långt hår även om det är skönt med kort.. Tar ju en sån tid att fixa, måste ju plattas och donas varje dag. Och hur mycket tid har man till att göra sånt då? Typ noll. Nope, det här tål att tänkas på!

Idag så vågar ja inte ta mig någonstans som att Miloknubbis är som han är.. så ska försöka pyssla med alla kort som vi tagit, dags att skicka efter dom så att slutsumman slipper bli på en miljon. Nu ska ska jag klappa mig på axeln för att jag fick i helvetsdrycken och koka upp lite vatten till Milos ersättningar! Ha en skön dag :)


Pssst, hemlis!
Min vikt idag 68,2kg, säg inte det till någon ;)


50 orsaker att det är roligt att vara förälder

Hittade en ganska så mysig lista från babycenter

"När bebisen väcker dig klockan halv fyra på morgonen och tvååringen slänger matskålen på golvet (som du just torkat), kan det vara svårt att komma ihåg varför det är så roligt att ha barn. Som en hjälpreda för dig de dagar minnet om glädjeämnena sviktar, har vi samlat ihop några av våra favoriter."

1 När paniken över att ha fått hem en liten bebis utan bruksanvisning lägger sig och du inser att du inte behöver kunna allt genast, utan ni kan lära känna varandra.

2 Den där pyttelilla handen som sluter sig om fingret när man rör vid handflatan.

3 Att titta in i sitt barns ögon och se den totala tilliten.

4 Världens godaste doft – sömnig bebis!

5 När man lindar in bebisen i en filt första gången, lägger den mot axeln, klappar på ryggen och gråten otroligt nog upphör!

6 Den där otroliga lyckokänslan – mitt i den där otroliga tröttheten.

7 Att lyssna på en ammande bebis mitt i natten och tänka att miljontals små bebisar världen runt gör precis samma sak.

8 Att se kärleken lysa i sin partners ögon när de tittar på bebisen.

9 Upptäckten av att andra föräldrar faktiskt är intresserade av att höra om förlossningen – även om det är en upprepning.

10 När man upptäcker att ens partner är lika insnöad som man själv är över allt som rör bebisar.

11 Att titta på sitt sovande barns ansikte och undra hur framtiden kommer att gestalta sig.

12 Upptäcka att tidiga morgnar faktiskt kan vara helt OK!

13 Första turen utomhus med bebisen och de vänliga småleenden man får av andra.

14 Den där överväldigande känslan av ömhet när bebisen somnar i ens famn.

15 Äntligen en ursäkt att köpa den där leksaken man alltid själv velat ha – även om bebisen bara är en vecka gammal…

16 Bebisens skratt – det mest smittsamma som finns.

17 Att ha någon som kan ärva saker du sparat så småningom – även om det bara är gamla kärleksbrev och mormors porslinsskål.

18 Att äntligen få användning för de där bebiskläderna din mamma sparade åt dig från när du var liten.

19 Köksäventyr för din lilla gourmet: avokado och banan, kyckling och vindruvor, eller sötpotatis och broccoli.

20 När bebisen vinkar till alla på bussen eller i mataffären.

21 Allt som gör ens barn unikt: knubbiga tår, utstående öron, hår som alltid står rakt upp även om man vattenkammar det.

22 Miljoner foton som man tänker göra album av, men som bara sitter på hårddisken.

23 Ett alldeles eget språk och nya associationer: Naturligtvis heter det tottoar och maumau.

24 Pyttesmå gummistövlar i hallen och spindelmannen-kalsonger i tvätten.

25 Att veta vad dina vänner vill höra och vad som passar som födelsedagspresent när de får barn.

26 Att se sina egna föräldrar njuta av av att vara mor- och farföräldrar.

27 Att ta fram sitt eget barnasinne, leka med modellera, hoppa i vattenpölar och sparka i höstlöv.

28 När ens barn visar helt otroliga likheter med sina föräldrar...

29 ...eller ännu bättre – faller långt från päronträdet och visar helt oanade talanger. Var kom de ifrån?

30 Blöta godmorgonpussar.

31 Återupptäcka enkla nöjen tillsammans med sitt barn: Färgglada blommor, mjuk kattpäls och sand mellan tårna.

32 Att plötslig vara Elliots pappa eller Mias mamma.

33 Att röras till tårar av nyhetshistorier och plötsligt dela referensramar med föräldrar från Hawaii till Helsinki.

34 Samsovningsmys – även om ens barn ligger på tvären mitt i sängen med mamma och pappa längst ut på varsin kant.

35 Upptäcka sina komiska talanger – vilket bra ankljud och hur roligt är det inte att fåna sig med haklapp och cykelhjälm vid matbordet så att bebisen äter lite till?

36 Försöka svara på de där frågorna man inte visste fanns: Sover fiskar? Varför är himlen blå? Hur får kossor bebisar om de inte kan gifta sig?

37 Första gången man får höra "Jag älskar dig" från sitt barn.

38 Upptäckten av vilka bra barnböcker det faktiskt finns! Även om man ibland måste “tappa bort” den som lästs varenda kväll i tre veckor för att klara förståndet…

39 Familjebad med tjafs om vem som måste sitta med kranen i ryggen.

40 Att fixa en kattkostym av en rulle snöre, en äggkartong och en kajalpenna.

41 Att finna sin simultankapacitet: Lära sig hur man bakar en kaka med ena handen, sätter stålmannenplåster på ett knä med den andra, har en bebis i bärsjal och frågar sin mamma på mobilen vad hon vill ha i födelsedagspresent.

42 Att se världen genom sitt barns ögon: Upptäcka en jättefin skalbagge och klappa trädstammar.

43 Lära känna nya vänner som man plötsligt har massor gemensamt med – att ha barn.

44 När ens barn visar sådant man själv tycker är viktigt – som ärlighet, snällhet och att behandla andra som man själv vill bli behandlad.

45 Bli kompisar igen efter en sådan där sparka-och-skrika-på-golvet-episod.

46 Gå på den senaste Disneyfilmer och äntligen ha “förkläde” i form av medföljande barn!

47 Helt nytt fokus och insikten av vad som verkligen är viktigt i livet.

48 Att upptäcka att ens barn haft jättekul på dagis och inte alls saknat en, fast det var så hjärtskärande att lämna på morgonen.

49 Alla fina teckningar och målningar man kan ha på kylskåpet (och hela köksväggen).

50 Att aldrig tröttna på att höra sitt barn säga “mamma” eller “pappa” och känna förundran över att det är ju JAG!

Söööndag

Fyfasen vilket väder! Så dystert.. iofs så tycket jag om regn men inte så här, i en vecka :S Känns som att det var hundra år sen jag var ute med barnvagnen och tog en långpromenad.. får bli ordning på det när vädret kommer igång igen!
Idag så var vi på student-fika för Paulina i Rånäs. Fick jätte god smörgåstårta och massor av fika därtill.. så nu har man svullat på sig som att det är sista dagen. Imorgon så blir det nämligen pulver, pulver och endast pulver :) Har följt en tjejs blogg (http://smokingcankill.blogg.se/) där hon skriver om sin vikt nedgång med just pulverdiet.. så jag blev så himla sugen (hur man nu kan bli det på pulver) att försöka jag också. Prövade en gång förut för något år sedan fast bara för en dag, trodde jag skulle dö.. mådde så himla dåligt och kändes som att jag skulle svimma hela tiden. Men nu ger ja mig på det igen.. hoppas hoppas :)

Och nästa måndag så kommer vårt hus!! Gah, som vi har längtat! Som jag säkert skrivit innan, vi hatar vår lägenhet.Tror till och med att katterna gör det också, den ena vill typ aldrig vara inne. Går ut på morgonen och in sent på kvällen, spelar ingen roll om de är världens oväder ute. Felix ska UT! Och de två andra mupparna springer som efterblivna elefanter.. gnager på tapeter, tar en tass sand och öser ut kattsand, skiter utanför kattlådan, krafsar på stängda dörrar, river i gardinerna och är allmänt störande. Sover verkar dom aldrig göra.. i af inte när vi ska sova, då ska man gärna leka "katt och råtta" över oss o sängen. Om Milo ligger i babygymmet eller sover i soffan, då ska man hoppa jämfota förbi så att det låter extra mycket. Så man förstår ju att Felix håller sig ute men sina nya "kattfamilj" i huset bredvid, man kan ju inte hänga med reetards ;)

Imorgon så var det tänkt att det skulle bli friskis på kvällen, men vädret sägs ju inte bättre sig.. synd! Men det är på onsdag igen, i bastempo så det kanske är lika bra att börja försiktigt. Jag menar, jag har aldrig vart mycket för att röra på mig.. så man kommer ju säkerligen inte kunna gå på en vecka efter ett pass. Min Leg magic står i vardagsrummet och ger mig ångest också..  menmen, en sak i taget :P

Nu ska jag sätta mig framför tvn med en skål nötter! Rickard är med Örjan och spelar Tennis till elva så jag kommer säkert somna i soffan.. som vanligt när jag ska se på film eller annat långt :) Hoppas ni haft en bra helg i af!! Kram ♥





• Wish me luck •


Morsning Korsning..

Var en ganska så fullspäckad dag igår, Pau tog ju studenten och hon var så fin :) Tänker tillbaka på min student, går inte att beskriva känslan som kommer när man äntligen ska springa ut från ett tre års fängelse. Så saknade man det så enormt mycket när man faktiskt insåg att man inte ska tillbaka. Fikade i hennes boende, jätte mysig lite stuga.. Förstår att de måste haft det skit roligt ihop de som bott där :) Även om jag inte var på mitt bästa humör och bara ville vara hemma och tjura.. så är jag glad att vi tog oss dit. Fick man grina av sig lite också ;)

Vi åkte in till barnakuten på Danderyds sjukhus. Milo har minskat sina mål ganska så markant dom senaste dagarna så varken jag eller Rickard har mått speciellt bra.. man har inte kunnat slappna av och vid varje måltid så har jag mer eller mindre brutit ihop. Så igår fick det vara nog, vi åkte in strax efter åtta och fick komma in direkt. Satt nämligen inte ett kotte på akuten :) Tur för oss för vi båda såg verkligen inte fram emot att åka in dit och sitta och vänta i flera timmar, som man brukar få göra. När vi kom in fick vi träffa en sån himla go sköterska, som frågade oss hur de var med honom och hur de gått osv. Milo fick vägas och hade iaf gått upp 200g tror jag. Fick en dos bajsmedel och sen så blev det fart i blöjan, SÅ SKÖNT! Sen kom det in en barndoktor som var sänd från helvetet, tog oss i hand och bad mig knäppa upp hans body. Kände och klämde på hans mage och var inte speciellt pratglad.. kollade öronen och Rickard fick hålla i Milos armar. Jag stod på sidan och berättade att jag hade sett något vitt uppe på tandköttet.. om det kanske kunde vara en blåsa eller annat dylikt. Barnläkaren letar runt i hans mun men hittar inget. Jag visar, men här.. vad är det här? Snabbt som sjutton sticker hon in sin träpinne och tittar: "Åh, vad tur att mamma hittade den där, det är svamp" och stack ner grejen ner i halsen så att han höll på att kräkas "JÄTTE MYCKET SVAMP" brister hon ut. Ivrig som hon var så var hon lika snabb och sticka ner grejen en gång till men blev helt förtvivlad när hon såg att det var borta och att det troligtvis var gamla matrester. Rycker upp pinnen och sticker i väg fort från oss medan hon säger: NÄ, det var INTE svamp! I turbo fart. Sen blev hon arg på mig för att jag hade gett Milo alvedon utan att veta EXAKT hur mycket det var, förklarade att jag tog det minsta lilla man skulle ge en tre månaders bebis enligt förpackningen.. Men hon kollade på mig som att jag vore ett ufo (?) JAHA, då får vi se om vi har samma alvedon då!", sa hon surt och vände på kappan. Rickard och jag bara kollade på varandra.. jävla kärring :) Hur många flytande bebis-alvedon finns det då förihelvete?! Hur ska jag komma ihåg sånt när jag inte ens kom ihåg om jag hade borstat tänderna samma dag..

Men det var iaf inget större fel på honom, var lite röd i halsen så vi skulle ge han alvedon lite då och då.. Idag så vaknade han hungrig! :D Så glad, fast fick iofs inte i sej så mycket men är på bättringsvägen.





     

Mysigt morgonbus ♥



ibland är inte livet rättvist

Jaha, så då sitter man här igen.. arg och irriterad :( Fy fan vad det här tär på mig alltså.. Ibland vill jag bara säga tack för mig och gå ut genom dörren, men så fungerar ju inte världen när man har en unge. Han har inte velat äta speciellt mycket idag.. natt målet ville han inte ens ha, jippie. Jag har verkligen fått i det rekommenderade intaget, INTE!

Var ju som sagt till Täby idag men hittade inget, prövade en massa kläder men inget satt bra! Ibland ska man bara inte gå ut genom dörren, idag var en sån. Fick med mig en termos från Claes Olsson och en lite present till Pau från en annan affär :) Imorgon så bär det av till Bro där hon ska ta studenten, inget vidare lust att åka iväg som att allting känns piss.. känner på mig att dagen kommer se likadan ut. Usch vad bitter jag låter.. Jag som alltid är så glad, känner mig mer eller mindre som en åskmoln som kan smälla till när som helst :S

På måndag ska jag börja banta, that´s it. Ska bara klura ut hur.. nu när det är över med amingen så nu jävlar ska gravidkilona bort. 8kg = putsväck!

Hoppas ni iaf har haft en bra dag!

Natti natt ♥

Fuck så störande det är att ha kommentarerna centrerat! NIHLÈN, FIXA! ;) Arch, nu ska jag hoppa ner och lägga mig med universums största brön. Skulle nog kunna nocka en bov ganska så rejält om det kommer någon och ska tjuva saker :P Jobbigt att sluta amma när man har så mycket mjölk.. läste att det finns något piller man kan ta så slutar det produceras. Är ju helt förjävligt vad det spänner, man kan ju inte annat att pumpa fastän att man ska låta bli. SUCK!

Aja, nu ska det sovas som resten av min lilla familj gör. Imorgon så bär det som sagt av till Täby med Jennifer.. Hoppas jag hittar något sommarfint :) God natt på er!



Mitt lilla gos en månad gammal ligger och sussar
.
Så liten, så liten

...

Det händer inte så mycket just nu känner jag.. dagarna går mest åt att försöka komma in i lite rutiner och värma mat till milo, att det skulle vara så jobbigt att värma och greja trodde jag aldrig. Men fy fan vilket bök, så smidigt man har om man ammar! Men nu är det fanemej slut ammat för min del, jag ger upp. Så det är väl lika bra att vänja sig antar ja! Iofs så är det ju rätt skönt att ge flaska, jag blir ju friare och kan tex åka iväg en stund. Och han trivs ju lika bra hos mig som han gör hos sin pappa..

Idag så har jag försökt plocka undan lite, men det gick inge vidare.. varken på humör eller hade riktigt tid. Milo har inte velat underhålla sig själv riktigt idag så han har velat hänga på det mesta jag ska göra.. Så hemmet ser ut som en bombnedslag och det luktar gammal kattlåda :) så trevligt att vara hemma! Usch vad jag längtar till huset.. ska bli så JÄVLA skönt att slippa den här äckel lägenheten!!
Har i af lyckats ta mig ner för att handla lite påfyllning till kylen, så något nytta har jag iaf gjort. Ikväll blir det korvstroganoff med ris (min favvo). Blir ingen täby idag, men imorgon så måste det blir av för studenten är ju på fredag :) alltid ska man vara ute i sista minuten med allt.

Aja, snart så dimper Rickard in genom dörren.. mys, saknar honom alltid när det är regnigt och grått ute. Då vill man bara krypa ner i soffan :)



     
Milos nya mat, NAN1 äter han med godaptit blandat med bröstmjölk.
MAM Ultivent nappflaska, helt klockren!

Milo 3 månader

Dagen har än så länge gått väldigt bra :) Börjar bli på bättre humör också så det börjar kännas bra i kroppen, har fortfarande huvudvärk och känner mig lite yr. Men ja antar att det kan bero på att jag knappt har ätit något senaste dagarna.. så ikväll ska jag gotta i mig lite godis och slå på en film efter Milo somnat! Rickard är ute med lite släkt och spelar biljard och äter middag. Så det blir att mysa med sej själv ikväll.. krypa ner i soffan under en filt och tända lite ljus, det ser jag fram emot. Måste bara hitta en bra rulle..

Vet inte riktigt hur länge jag kommer orka pumpa ut mjölk till flaska.. ett sånt jävla bök! Så har lite beslutsångest om jag ska börja ge ersättning istället.. har grummat på det länge men kan fortfarande inte bestämma mig :S Nu ligger han i vår säng och tar en lite middagslur, så då hinner jag röja undan lite skit överallt. Håller på nere i tvättstugan med tonvis av skitiga kläder.. lite små pyssligt när man han Milo ensam ockå, mycket spring upp och ner.. Men det är bara att sätta han e selen och knata dit, annars har jag väl inga kläder kvar antar ja.
Jaja, så mycket mer händer det inte idag! Imorgon tror jag att det bär av till Täby C, behöver inhandla lite stuff :) Om ja vågar ta mig iväg med flaskor hit och dit! Hoppas ni har en bra kväll.


Idag blir vår skrutt 3mån ♥


Tolv timmar

         

.

Ja som sagt, som jag skrev i tidigare inlägg: man får aldrig ha det för bra. Sen Milo fick sprutan så hade det mesta gått åt helvete.. Milo har matvägrat i flera dagar och är fortfarande inte som han brukar. Ratar mina bröst men utpumpad i flaska går ibland, andra gånger vill han ha ersättning. Jag fattar ingenting? Från att ha vart en glupsk kille som har velat ha mat så fort han blivit hungrig till en som bara skriker så fort man vill erbjuda. Usch, vilken påfrestning för humöret.. har känt mig mer eller mindre schizofren. Ibland har jag bara gråtit för att det vart så jobbigt och helt plötsligt har jag bara suttit och skrattat :S Var till bvc igår och de hade väl egentligen inget mer tips än att försöka få i honom vätska, kunde vara magen också.. så det är väl bara att vänta och se antar jag!

Rickard var tvungen att vara hemma med mig igår, annars hade jag nog brutit ihop. Är hemma idag igen faktiskt, Milo krånglade med flaskan under natt målet så det var lika bra.. Problem som såna här suger verkligen musten ur en, har en sån sjuk huvudvärk och har obehag i kroppen, känner mig bakis och vill spy. BLÄ!

Nä nu ska jag ta och göra lite gröt och dricka en stoor kopp kaffe, det lär behövas ;)




Milo två månader

Ooh

Nu har äntligen Milo somnat om. Han har blivit så gnällig och bråkig med amningen så jag håller på att tappa orken.. Skriker som ja vet inte vad när jag ska ge honom mat, vill absolut inte! Och man kan ju inte bara strunta att ge honom mat :S Prövade med en så kallad amningsnapp och det gick en stund.. så nu är han i af inte helt tom i magen, Vet inte vad det kan bero på? Kanske har att göra med vaccinationssprutan.. hoppas det går över snart. Är så jobbigt när han blir arg..

Skorpan kom över igår igen, men som vanligt så är hon så jävla seg (!) så jag väntade, väntade och väntade. Och ringde ca tre gånger innan hon kom.. otålig som man är ;) Blev en lika seg dag igår.. Vi kollade på tv, käkade middag, lekte med Milo, laddade ner film, drack te och mumsa på mina muffins. Sen runt tio så kom Rickard hem lagom lullig :) Skorpan gick och Rickard somna i soffan, så jag satt uppe i min ensamhet och klickade runt på lite kläder. Behöver verkligen fler linnen.. Kan varken ha det jag hade när jag var gravid eller det jag hade innan. Så det är lite frustrerande att inte kunna ha något som sitter bra! Hittade inget speciellt heller, vet inte om det var för att det inte var något snygg eller om jag inte känner för att ha åt sittande kläder efter graviditeten? Vet ju att man inte ska ha bråttom med kilona som är kvar men ändå vill jag bli som förut NU!
Det blir i af ute friskis när det kör igång med Malin J och Skorpan :) huh.

Igår så badade Milo i badkaret med Rickard, han tyckte det var  väldigt roligt att sparka mot hans juveler :P
Får se vad som händer idag då, Antingen blir det en hel-hemma-mys-dag med Rickard eller så drar Jag och Skorp in till täby, behöver som sagt något linne och sen studentpresent till lilla Paulina som går ut på fredag :)
Hoppas ni haft en bra helg! ♥


    

   

Lika som bär

Hahaha, kollade igenom lite mobilbilder från förra året.. hittade två som är nästan identiska! :D


När Rickard sover som bäst ser han ut så här;



Och Flingan ser ut så här;




haha, är dom inte lika? ;)

Ändrade planer

Det blev helt ändrade planer igår så vi åkte aldrig iväg till Fia. Rickard behövde bilen till jobbet och jag orkade inte ta med mig allt och sättas i en buss, näh det får bli en annan gång. Men jag hade inte tråkigt för det, Skorpan kom över strax efter ett. Hann dra en sväng med dammsugaren innan också, men inte så värst bra märkte jag idag.. hm :S

Gårdagen bestod mest av att löka i soffan med Milo och Skorp. Zappade runt på alla kanaler som fanns till vi blev hungriga och åkte till ica och handla mat, för mig blev det tonfisksallad.. och sen så blev det lite synd framme vid kassan, två marabou ville följa med mig hem ;) Kollade på någon film på trean men jag hängde knappt med som att Milo skulle nattas.. Men han blev arg och skrek som en stucken gris när vi skulle natta, ville varken äta eller sova. Så han fick vara uppe längre.. halv tio igen så försökte ja, men näh samma visa. Bara en skitarg unge. Försökte pumpa ur lite mjölk för att det kanske skulle vara lättare att mata honom, gick lite men han var ju så trött så han var inte ett dugg intresserad av min dyrbara mjölk (!) Jag gav mig och han somnade som en stock efter tio. En övertrött Milo är inget att leka med..
Sen så spelade vi lite Kalaha innan Skorp skulle hem till sig, inte så jätte underhållade spel. Vi var nog mest inne av vad turkarna i bilen utanför gjorde ;)

Idag är Rickard ledig, skönt :) Men han ska över till ett par kompisar och både spela och kolla fotboll.. tur för mig för då slipper jag se fotbollen här hemma. Men tråkigt också att han ska iväg.. fast man behöver ju komma ifrån varandra lite och träffa folk ;)
Milo verkar dock fortsätta på sin jag-ska-jävlas-hela-dagen-dagen, mindre roligt för mig! För oss så blir det en lång promenad och sen äta middag här med Skorpan, kanske se någon bra film och pysen håller sej lugn, Annars får de vänta tills han är sövd! Nu ska jag plocka undan efter gårdagens bravader..


       
     Kongo i sitt ess                Monstret tog en tupplur




Go Morrn!

Ska strax göra mig i ordning för att åka hem till Fia och Leia.. Milo har precis somnat om så det passar ju helt perfekt! Känner mig inte riktigt varm i kläderna att göra det när han e vaken än, men det kommer väl snart det med..
Ser ut att bli samma tråkiga väder idag igen, fast kanske mindre regn.. men vem bryr sej, vi har ändå ingen balkong eller grill så jag hade bara blivit wrong om det var strålande sol!

Hade en lite annorlunda natt. Milo vaknade klockan ett ( ! ) och var hungrig, somnade om rätt så fort och sen vakna han igen klockan fem, sucken alltså. Man blir så trött när man har ställt in sig i hans vanliga rutiner! Sen somna han om igen och vakna klockan åtta.. lagom seg man blir! Tycker ju ändå att jag borde ha vant mig med att gå upp om nätterna och tidigt mornar, men det verkar inte som att jag gör det. Jag längtar tills det dagen kommer då man iaf kan få sova till tio!
Fast å andra sidan så ska jag inte klaga, finns mammor som har det myket värre. Milo vaknar ju bara en gång om natten (om han lägg runt klockan nio) och det är runt fyra/fem på morgonen och somnar om igen till sju/åtta, bra bebis!

Nä, som sagt.. göra mig i ordning var det ja!
Ikväll så ska jag ringa över Skorpan på lite film, hoppas hon är en ledig kvinna ikväll.

Vad roligt att så många har hittat till min blogg! Trodde att jag skulle få sitta här och skriva till ingen alls men nu så är det mycket roligare när man vet att någon läser. Det kommer mer om huset när det börjar dra igång, nu får ni nöja er med oss!



Morgonjympa
och sen blev man så trött, så trött

  

En låång dag helt enkelt.

Vilken otroligt seg dag! Tar ju aldrig slut. Milo är nattad sen halv nio, han har vart så trött efter sprutan och skönt var det för jag hade verkligen ingen lust med en gnällig pojke ikväll :) Kommer väl säkert imorgon istället då, för man får ju inte ha det för bra heller..

Mina föräldrar och lillebror korven kom över på en liten kvällsfika så jag har inte suttit helt ensam idag iaf! Men det är skönt att gå runt hemma som man är ibland.. speciellt om man vet att kvällen kanske kan bli jobbig med Milo, alltid skönt att vara hemma då. Fick en sån där känsla när man verkligen är så jävla nöjd med sitt liv.. bara värmer genom hela kroppen! Min bebis är så mysig och det är så underbart att se hur han utvecklas och växer för varje vecka. Om kvällarna kan jag stå vid hans säng länge och bara se hur han andas. Och när han vaknar om natten så lägger jag honom intill mig så nära som det går, och luktar på hans hår.. tar hans lilla hand i min och så somnar vi tillsammans. Och min andra älskling, Rickard :) Han är SÅ bra på alla sätt! Och det säger jag alldeles för sällan.. har börjat tappa humöret rätt så ofta så han åker på både det ena och det andra, stackaren. Men du vet väl att jag älskar dig? Det här året kommer bli det bästa året någonsin, vi har vår son och bygger ett hus tillsammans. Kan ju inte bli mycket bättre än så, jag är så nöjd med mitt liv och vad jag har åstadkommit!

Imorgon kanske vi ska till Fia och Leia och hälsa på, om inte Milo får feber eller något, då stannar vi hemma! Hoppas ni haft en bra dag trots skitvädret.♥


       
                                    Två dagar innan den stora dagen         Trettiosex timmar, 3910g 50cm lång                                              

tolv veckor & fyra dagar
7220g 65cm lång


Tjohej.

Så då var sprutan tagen och Milo höll sig ganska så lugn tycker jag. Blev lite ledsen under sista sticket med det gick över fort med hjälp av napp&snutte, lilla hjärtat. Och nu sover han som en gris, slocknade direkt när vi kom hem..
Bvc-tanten sa att man kunde få feber så jag hoppas han slipper det, feber och magknip ikväll låter inte som en skön melodi. Men jag har inhandlat alvedon ifall att..

Och vad ska man pyssla med idag då? Rickard jobbar som sagt och jag får INTE ladda ner några svenska filmer.. Fick banne mig skäll i morse när han upptäckte att ja minsann laddat ner. Haha, han är så rolig när han blir irriterad.. hela kroppen blir spänd och man verkligen märker att snart brinner det till! ;) Så jag stod mest bara och skrattade när han fick sitt utbrott.
Det lär iaf bli en dag inne.. även om ja skulle behöva röra på fläsket lite så hoppar jag nog över promenaden! Uscha. Kan ju alltid dra fram min Leg Magic (not).

Här kommer några bilder på våra tre busar

    
Favoriten Felix elva år                                 Lilla Flingan två år     
                               

Värstingen Frank ett år


Då var det igång!

Här kommer lite bilder på vår tomt!
Husgrunden är nu klappad och klar så nu väntar vi bara på huset den 22juni, då smäller det! ;)



    
             Vägen till tomten             Grävmaskin i fullgång              Grunden                         

 


I taket lyser stjärnorna

Idag så kom min kära Pettersson över och tog en långfika med oss, så roligt att träffas. Händer ju inte allt för ofta att vi ses, båda lika lata när det gäller att ta sig till varandra.. även om båda har körkort och bil, haha. Men när det väl händer så sitter man och snackar i ett par timmar om allt och ingenting. Passade ju perfekt en sån här dag när vädret inte riktigt kunde bestämma sej om det skulle vara regn eller inte..
Malin kom förbi och lämnade en babysitter som att vår är kass! Är ju noll gung i den.. men det visade sej att den nya inte heller var något bra, Milo satt en stund helt lugnt och sen så somnade han. Så rolig var den ;) men skön om inte annat.
  Rickard jobbar i kväll och kommer hem när jag sover, man har ju en tendens att somna så fort man ser en säng nu för tiden. Så jag brukar oftast vara helt deckad så att jag inte ens märker när han kommer och lägger sig. Är så tråkigt, men det kanske vänder.. Känns ju inte riktigt att det är som förut när man alltid låg och myste när han kom hem. Nu så är det bara sova, sova, sova!

Ringde över Skorpan på lite mat och efter det tog vi en promenad runt lilla Rimbo. Sen slängde vi oss ner i soffan och kollade på "I taket lyser stjärnorna", en helt okej svensk film.
Imorgon så ska vi till bvc och Milo ska få tre månaders sprutan, läskigt. Jag har aldrig vart mycket för sprutor så hoppas att det går bra.. för både mig och lillen :) Ska bli roligt att se hur mycket han har växt också, det är ju verkligen som alla säger att det går fort! Var ju inte alls länge sen man åkte hem från BB med en klump i magen av rädsla, i fall han skulle sluta andas, inte ha någon nöd-knapp att trycka på i fall det var något.. Man vågade ju knappt ta i sin bebis, i alla fall inte ja.

Just ja, vi bokade dop häromdagen också. Eller snarare jag, Rickard tycker inte alls att det ska bli skoj med kyrkan. Men tji fick han, här är det jag som bestämmer om den saken. Tycker att det är så mysigt i kyrkan, speciellt Rimbos.. så fin med långa gången fram till altaret! Vet inte riktigt hur vi ska ha efter bara, med fikat/lunchen.. vart vi ska vara etc. Antingen hemma men det lär ju bli sjukt trångt med trettio pers i huset. Plus att man kanske inte har kommit i ordning, eller snarare man har nog inte gjort det som att vi flyttar in 4v innan. Och ragga bord och stolar.. hmm. Eller så får vi ha i församlings hemmet, eller vad det nu heter? Det där röda huset där intill kyrkan i af.. Fast där är det så jävla äckligt, känns som att man vore i något fattighjons hus (hur det nu stavas?).. Så vi får se, det är i af bokat den 30 Augusti! :D

 Nu så ska jag hoppa till sängs så får ja se vad dagen bjuder på imorgon! Skulle behöva tvätta och sånt där tråkigt.. men det lyckas man ju alltid dra lite extra på tills man blir tvungen att dra fram ful-trosorna ;)
Natti Natti ♥




•Morgonbus •
(och lilla riv jacket i pannan hamnar med på bild)


Tisdag

I morse så bestämde sig Milo att vakna efter klockan åtta, och hur skönt är inte det? Vaknade av att han låg och pillade mig på hakan, trodde bestämt att det var katten Felix som var hungrig. Men när jag tittade upp så låg Milo och flinade och tyckte säkert att jag såg helflummig ut när jag sov. Så söt!

Idag så har det inte hänt så mycket faktiskt. Bakade lite chokladmuffins medan Milo sov på förmiddagen och sen joinade jag honom medan de skulle svalna.. inte dumt att krypa ner gosa lite. Rickard och vi tog en promenad ut trots ruskvädret.. Men vi klarade oss rätt så bra, kom en liten skur när vi var på väg hem. Lagade lite mat, Limékyckling från Arlas recept. Blir lika förvånad varje gång att det aldrig ser en gnutta likadant ut som på bilderna.. Men det gick att äta i alla fall , kanske inte det godaste men det mättade!
 Milo är lite kinkig ikväll med magen, verkar göra så himla ont ibland. Men nu så har han äntligen somnat in och ligger på mage och vilar. Tacka vet ja bärselar, hade nog aldrig fått tyst på honom annars. Hade plockat fram min Leg Magic som jag typ aldrig använder, kände för att få lite träningsvärk. Men när ja precis hade klivit på så blev han ledsen.. och nu är jag inte alls sugen på att träna. Näh, det får bli en kopp kaffe framför tvn!




man ska hålla hårt i snuttisen när man ska sova
Man ska hålla hårt i snutte när det är vildags

Välkommen hit!

Jag som skriver här heter Jaqueline men går mer under namnet Lina. Jag fyller tjugotre år i december och bor tillsammans med min sambo Rickard i Rimbo, nyblivna föräldrar till en liten Milo som föddes den 9/3-09. Hos oss så bor även våra tre katter; Felix, Flingan och Frank (som egentligen är en tjej).  Just nu så är jag såklart mammaledig och det är så skönt nu när värmen börjar komma! Annars så jobbar jag som servitris på Johannesbergs Slott som ligger lite utanför Rimbo mot Uppsala, där trivs jag som fisken i vattnet med jätte mysiga arbetskompisar. Något man saknar nu när man inte träffas så ofta, är att bara vara där.. snacka skit, dricka för mycket kaffe så att man får ont i magen, "gömma sig" i paviljong salongen  med Angelica ;) Jag och min Rickard har gett oss in på att bygga hus, en väldigt rolig upplevelse men också lite komplicerad ( i alla fall för mig, som inte förstår så där jätte mycket). Än så länge är bara grunden färdig och huset kommer i moduler vecka 26, och vi längtar ihjäl oss! Mentalt så har vi redan flyttat ut vår sunkiga tvåa så det ska bli helt sjukt skönt att få flytta till något så stort, ett eget hus!

Jag vet inte riktigt vad bloggen ska handla om. jag menar, lilla jag, en lagom grå person som lever ett vanligt liv, i en vanlig paket familj... Men hur som haver  bloggen kommer väl att handla om vardagliga saker. Livet som människa men kanske framförallt som mamma, ett liv som ter sej annorlunda för varje dag som passerar. För dig som är intresserad av inredning och vårat husbygge så kommer det nog hamna en heldel inlägg om det också!

Så enjoy! Kram!



RSS 2.0