Nu är Milo dopad ♥

Så då har hela helgen rusat iväg i ett nafs och vips så är det måndag igen. Helgen har gått fort, som det alltid gör. I lördags så var det mycket pyssel med dukning och plock med smörgåstårtorna inför dopet. Självklart gick vi och la oss alldeles för sent för man var helt död på söndagsmorgonen..
Miloskrutten vaknade med gotthumör som alltid ♥ Jag åkte hit och dit för att hämta och lämna tårtor, köpa strumpbyxor och sista plocket i lokalen. Sen åkte vi till kyrkan och gjorde oss redo.. Milo tyckte inte att det var någon höjdare att klä på sej dopklänningen, den var aningens för trång runt bröstet. Killen växer ju som ogräs :) Men han fick på sej den iaf.. Själva dopet gick super fort! Sjunga lite, upp till altaret och blöta huvudet, sjunga lite till. Sen färdigt! Lite trist då jag hade velat att det var mer personligt.. nu kändes det mer som att vi var där för att lyssna på lite böner. Inte för att döpa vårt barn.. Men jag är nöjd iaf. Milo skötte sig exemplariskt..
Faddrar är moster Skorpan och faster Pellan. Jätte tack!! Själv fikat höll till i "vibygården", bredvid folktandvården i rimbo. Vi som gick på "kyrkans barntimme" (jag var mest där för att man fick goda frallor till mellis) i rimbo vet precis vart det är ;) Där bjöd vi på smörgåstårta och jättefin (och goood) doptårta som Nette gjort.. Milo fick många fina och bra presenter av släkten! Stort tack till er alla som var med :)
Bilder kommer så fort jag fått in några, så ni som har.. skicka över dom till mig!

När vi kom hem så fick Milo middag och sen mot nattningen så blev han helt super trött. Fick sitt vanliga kvällsbad och sen gjordes gröten i ordning. Men ikke, denna karl var inte alls pigg på att äta. Skulle enbart SOVA! Grät helt hysteriskt tills jag la honom i vår säng och gosade med snutte. Somnade på ett kick. Lillapyret, en lång dag med massor av folk. Klart man är trött :) Lyckades bli jätte förkyld på kuppen också så det blev en hel del bök i natt. Upp och ner till hans säng x antal gånger tills jag gav upp och la honom emellan oss.. Så då somna han om gott :)

Och idag så har Milo och jag åkt och storhandlat med skorpan i Arninge. För ovanlighetskull så tog vi Coop, har alltid handlat på Willys eller Ica Kvantum tidigare. Där så var det stort, nästan för stort för att man skulle hitta grejerna. Så jag återgår till de affärerna jag iaf har ett hum om vart varorna kan vara :) Milo återigen lite obekväm. Täppt i näsan och inte på sitt bästa humör, var ledsen i början men sov mestadels. Att storhandla med en saab 9-3 samt ha en barnvagn, bilbarnstol och två vuxna är SKIT! Jag älskade vår bil innan Milo kom, nu så är den rena pesten. Jag blir helt tokig varje gång jag ska få in allt i bilen, och tro mig.. det går. Men man blir förbannad minst 100ggr innan allt är på plats. Så det här mina läsare, det var SISTA gången jag storhandlar. Nu ska allt min käre sambo få göra den där proceduren. Han som inte alls tyckt/tycker (?) att vi behöver en kombi.. Men när det är jag som åker med den och kånkar in och ut. Nu efter 5½månad har jag fått nog! Jag undrar hur länge jag ska behöva svälta efter maten i kyl/frys tagit slut.. hehe ;)

Vi tog även en sväng in på babyland och köpa lite badfiskar och en haklapp åt Milo (ingen höjdare att leka med schampo flaskor heller). Jaha, och nu är det kväller.. R är och spelar tennis och jag är trött. Vet inte om jag ska slå på en film eller lägga mig i badet..? Vore super att bada men Milo knorrar till bland så då måste jag komma till honom. Dumma förkylning..

Imorgon så vankas det klädparty hos grannen. Jag tar med mig Malin och Zandra :) Under dagen så kommer en mäklare och ska värdera huset, läskigt.. hoppas vi inte gjort ett dåligt köp!
Det var allt från mig!



Kvällsbad ♥

Lite knepigt att bli mys sugen samtidigt när man badar, snutte kan ju inte bada.

Men efter lite pill på schampo flaskan så blev den godkänd för gos :)


Trevlig helg hörrni!

Idag är det massor som ska fixas inför dopet som är imorgon! Så den här helgen blir det tyvärr inte mycket bloggande för min del :)

Att sova i nya vagnen är riktigt skönt.


Varför har jag missat..

... att The Voice har börjat igen!! Här har man haft ångest flera mornar för att gå upp så idag när man slår på tvn så har programmet startat igen. TACK kanal5.

Igår så var jag som ni kanske sett i tidigare inlägg, jävligt förbannad. Men idag efter lite sömn så har jag lugnat mig, har en tendens att gå runt och tänka på sånt som irriterar mig för att sen explodera på någon. Men, inte den här gången.
Dagen igår var inte bara surerier utan vi träffade Zandra och Meya (som för övrigt har de finaste ögonen jag sett) hemma hos mig. Zandra skulle jobba lite i butiken i Rimbo så det passade bättre att vi var här. Milo och Meya såg ut att trivas med varandra men lilltjejen vad aningens rädd för Milo som hade lite att berätta för henne :) Men helt sjukt vad de är intresserade av varandra, man undrar ju vad de tänker? Fick en jätte stor och fin orkidé av dem också, tack igen!

Och som alltid om kvällarna så lägger jag mig för sent, efter klockan 00 är numer grejen. ORKA! Näh, ikväll så ska jag lägga mig tidigare, man är ju helt slut när man ska pallra sej upp på morgonen. Och speciellt idag när plutt vaknade extra tidigt, klockan 05.40 slog han upp ögonen och ville leka och snacka. Först försökte vi få honom att somna om igen men det var så gott som omöjligt.. Så det var bara att hämta gossehunden så att han fick snacka av sej lite. Den är tydligen himla bra att berätta saker för, var nöjd i någon halvtimma sen blev hunden tråkig. Då blev det lite Disney channel med "händige Manny". Nöjde sig ytterligare en halvtimma :) Men efter det då hade han tröttnat på en mamma och pappa som låg och latade sej, då var det bara att dra sig upp för att leka samt äta frukost.
Att gå upp innan 6.30 det gör jag bara inte!

Idag så får vi se vad dagen bjuder på, kanske tar en promenad med nya vagnen ner till Zandra. Jag är helt frälst i vagnen, så himla mjuk. Tidigare när jag försökt ta mig hem på vår grusväg så har det vart en riktigt projekt. Gå i kors och tvärs för att undvika allt för stora stenar, Milo har studsat som upp och ner i vagnen som ett yrväder, och själv blir man less för att den är rent sagt helt förjävlig. Men nu, med crossen.. så märks det knaptp! Mina promenader är räddade.

Skulle behöva storhandla också.. finns inte mycket kvar i varken frys eller kyl, så det blir väl av att leta upp lite maträtter. Här hemma så gör vi en så kallad matlista, där jag skriver upp vad för rätter det finns i två veckor framåt. Sen så stryker vi bara över de vi tagit så att man vet vad som finns kvar, skit bra och billigt i längden! Dock har det blivit ganska så mycket småhandling nu under sommaren, både det ena och det andra onödigt som man ska ha. Men mest mat till Milo och ersättning m.m som har kostat extra, att de var så dyrt som det är.. det hade jag ingen aning om. Så ska försöka laga ihop lite rätter hemma och frysa ner till gossen..

Det var allt för mig än så länge, vi hörs när vi hörs!



  
Så här tokig var man efter tjejbesök




Första ordet ♥


Häromdagen fick vi vara med om något helt fantastiskt, Vårt barn har börjat prata!
Mamma, mamma, mamma ♥



Blev ett litet avbrott då lillmannen behövde göra sitt en en stund..



Sen var det inte så roligt att vara filmstjärna med bajs i blöjan ;)


Men shit alltså, jag blir helt rörd. Min lilla skit kan säga mamma!


Helvetesjävlaskit-människa

ÅH, Nu ska jag jävlare mig ventilera lite här på bloggen! Så håll i er.

Idag så har jag haft kontakt med en tjej angående min Brio vagn som va till salu. Vi kom överens om att vagnen skulle säljas för 4400:- och att de skulle hämta den idag runt 17.30, hennes man skulle komma.
Jag hörde av mig till skorpan som följde med för att R jobbade kväll. Vi åker ner lite senare än sagt (vi mötes på busstationen) då han är försenad. När vi kommer dit så möts vi och han har även med sig en killkompis. Jag visar alla finesser på vagnen och så kommer ja på att jag har glömt själva vindskyddet till vagnen och ska hämta det så fort som möjligt. Han tycker vagnen verkar kanon och börjar plocka in den i bilen och sen så ger han mig pengar. Men bara 4000:-, jag förklarar då för honom åtskilliga gånger att jag och hans fru har kommit överens om 4400:- och det är alltså summan för min vagn. Han ursäktar sej och säger att han inte har haft kontakt med henne och säger att han bara har 4100:-. Och han hade heller inte med sig bankomatkortet (eller hur!). Smått börjar han blir mer och mer upprörd och verkar tycka att jag blåser han på pengar. Det går inte alls att prata med människan så jag ger upp, han får den billigare. Och åker och hämtar skyddet för att åter lämna det. Ja, visst hade jag kunna skita i att lämna den.. men jag var rädd för att han skulle komma hem till mig då eller liknande.
Åker ner men stannar kvar i bilen och för ner rutan, frågar idioten om det finns möjlighet att han kanske kan sätta in pengar på mitt konto? Då rycker han tag i skyddet och skrattar högt. Då blir jag helt förbannad och frågar om han är helt jävla dum, det är du som blåser mig på pengar, INTE JAG?! (Vilket jag inte skulle ha gjort). Han vänder på klacken fort som fan och är förbannad och frågar tillbaka "Är du jävla dum eller?!", höjer rösten och frågar mig och jag tycker att hans fru är en lögnare osv. Jag visar meddelanden som vi har messat till varandra under dagen där det står KLART OCH TYDLIGT att vagnen kostar si och så. Men nä han fattar inte ett jävla piss. Jag blåser ju denna människa på pengar, det är det enda han kan tänka på. Hans kompis står och viftar med sina armar och pratar argt på sitt språk, det såg inte ut att vara så snälla ord. Mannen skäller ut mig för att jag kallar hans fru lögnare osv och att jag ska vara nöjd för det jag fått. Förklarar för idioten att det inte är några som helst problem för mig att få vagnen såld då den är i nyskick! Och att jag hellre säljer den till någon annan om han ska hålla på så här. Han blir ännu argare och jag blir så rädd så att jag börjar skaka. Hade jag inte vart själv (skorpan åkte med bussen innan jag hämtade skyddet) så hade jag fan tagit tillbaka vagnen, jävla tattare alltså! När jag åkte så stod båda och vifta och rörde på läpparna.. jävla idioter. . USCH! Far åt helvete.
Jag är så jävla förbannad på fanskapet! Det där hade de gjort upp innan, det var väl därför han skulle åka och inte hon. Hade jag kunnat tagit tillbaka vagnen så hade jag fan gjort det. Skulle hellre gett bort den till någon än att sälja den till honom!

När jag åkte hem så var jag helt skakig i benen. Vem vet hur det där hade kunnat sluta? Två killar och en stackars mig. Nä, det där gör jag aldrig om igen. Och jag är ju som jag är, är någon dryg mot mig då får den personen fanemej tillbaka.

Äckliga människa, jag hoppas du råkar ut för en olycka på vägen hem.

Emmaljunga city cross

Idag blev vi med vagn, igen! Det blev en super fräsch Emmaljunga city cross, och vi är mer än nöjda. Lätt, mjuk fjädring, snygg och framför allt smidig. Milo satt hur fint som helst i den också, i brion satt han inge bra alls i. Så nu blir det många promenader igen, härligt. Dags att passa på innan snön ramlar ner ;)

Imorgon så bär det va hem till Zandra och Meya. Har tänkt att ses många gånger innan men har aldrig riktigt blivit av, men nu är det dags :) Ska bli roligt att se dom tillsammans då Meya är några veckor äldre än Milo. Minns att när jag var gravid så var jag så himla bitter på henne för att hon fick tidigare. Var egentligen beräknad efter mig, men fick några veckor tidigare. Och jag, en hel jävla vecka övertiden :S Måttligt onöjd dessa sista veckor innan BF.

Vi var förbi Milos dagis idag som vi egentligen skulle gjort igår. Milo ska börja på ett dagis här i närheten, tar max 3min att knata dit. PERFEKT! Och avdelningen var jätte mysig + att hans farmor jobbar där, fast med de äldre barnen. Är ju tänkt att jag ska börja jobba igen i augusti nästa år.. känns verkligen hur skönt som helst att få vara hemma med Milo så länge! Men tanken är väl också att jag ska hoppa in några kvällar på jobbet om de behöver extra :)

Klart slut.


Nyaste åket, snygg va?

Barnvagnsdjungel

Åh jag har suttit och kollat efter barnvagnar i över 3timmar, jag blir galen! Vilken djungel :S och efter mycket klickande hit och dit så är jag inte klokare för det.
Lyckades få min vagn såld idag också, najsigt. För hela 4500:-, vilket betyder att vi bara går -1500 (och då har vi kört den sen mars). Dock är det liiite problematiskt, för de ville ha den imorgon.. och då har jag ingen vagn! Å alla vet ju att det INTE fungerar när man har barn, så imorgon ska vi iväg och kika på lite åk. Kollade runt en del på blocket men är ju så svårt när man inte riktigt vet vilken sort man ska ha, är inne på Emmaljungas men ja vet inte. Får antingen låna en av grannens vagn eller så erbjöd snälla Zandra att låna ut sin trehjulig så länge.. Mycket snällt!

Idag så fick jag och Milo finbesök, Jenny och lilla Filip hörde av sej imorse och dök upp några timmar senare! Tog en långprommis och snackade lite skit.. mycket uppskattat :)
Nä nu blir det hopp i sängen får vår del, upp tidigt imorgon för att bli mer förvirrad!

It´s amazing how you can speak right to my heart

Idag så fick jag och Milo besök av ett fyrbent djur. Flingan och Frank har lockat hit en orange jättelånghårig hankatt som är huuur stor som helst. Och idag under eftermiddagen så kände han sig tydligen "hemma" efter ha hängt här dag efter dag. Så vips när jag tittar upp så står han i hallen och blänger på mig! Jag hoppade till och blev livrädd.. men inte han, han fortsatte och nosa efter damerna. Tänk så fina kattungar man skulle kunna få med den hankatten? Oooh.
Men jag har lovat på heder och samvete till R, inga kattungar.

Skorpan kom cyklade hit och hälsad på en stund, vi ses alldeles för sällan nu. Saknar dig jäff ♥
Vi letade fram lite kläder som hon ska ha på dopet och käkade lite mat. Efter hon gått så fortsatte jag att städa, typ det enda jag har gjort idag. Tvättat det mesta av Milos leksaker som är nedstänkta av mat eller ingrott dregel :)
Tog även en timmas promenad med lillen så att han fick sova innan middagen. Idag så har jag ändrat lite i hans "matschema", så nu äter han mat till alla målen. Har tidigare gett honom ersättning på kvällen innan nattningen men har märkt att det är pga av den som han har kaskadkräk. Så aldrig mer! Den där ersättningen har förstört för oss mer än tillräckligt. Måste ringa till BVC imorgon och höra hur man ska göra, om det är okej att sluta med det helt och övergå till bara mat så tidigt..? Och om man kan börja med välling etc?
Milos nya kvällsmål består nu av Mild havregröt med lite fruktpuré. Och han sover som en stock sen 2tim tillbaka! Han har tidigare veckor (?) sovit oroligt och vaknat några gånger innan han somnar om på riktigt. Men ikväll inte ett knyst.. Vi får se hur det blir i natt, han har ju fortfarande en del mardrömmar stackarn. När man väl säger att det gå bra, så brukar ju allt vända ;) Så jag väntar med att ta ut segern.

Om någon halvtimma så kommer min älskling hem som har jobbat hela helgen! Mys ♥

Imorgon så ska jag ta med honom till Milos dagis, vi ska skriva in Milo. Och hälsa på Milos farmor som jobbar på ena avdelningen där :)

Det var allt från mig! Natti ^.^

Without saying a word, you can light up the dark ♥



Städsöndag

Nu har jag precis damsugit halva huset och har med andra ord lite till kvar: Idag är tanken att jag ska försöka röjja lite, tvätta och dona :) Har inte ett dugg för mig så varför inte.. R jobbar hela dagen igen! Men han fifflade om tiderna lite i morse så han kommer hem tidigare, skönt. Slipper jag sitta vaken och vänta på att få sova!

Dopet igår var jätte sött. Skit bra att gå på dop innan man själv ska ha ;) Fast vi hade tänkt ganska så lika faktiskt. Dock så blev dagen alldeles för långdragen för både Milos och min del. Vi kom hem strax innan klockan 20.00 och Milo var rätt grinig sista timmarna då han både var övertrött och varm. Inte lättaste att få honom att vila som att han inte är så jätte van med mycket ljud. Sov iofs en liten stund men det är inget jämfört med vad han brukar. Så när vi har dop, då ska han banne mig få sova som han ska så att han inte blir tvär. Jätte trist att R som sagt inte var med.. men det är ju sånt man får ta när man inte får ledigt från jobbet. Nästa söndag är det vår tur att döpa vår lilla prins ♥
Och inte en enda bild tog jag heller.. hmm?

Jaja, som sagt. Här vankas det inte allt för roliga saker för mig! Blir nog en promenad framåt eftermiddagen om solen håller sig kvar :)

Tack för mig!

Snart åker vi..

Idag så är det dop för R´s kusins barn, vad blir det till Milo..? Pyssling?Syssling? Mja, hur som haver. Släkt iaf.
Milo ligger och sover som en gris sen en över timma tillbaka, snart dags för lunch och lite ombyte för hans del för skjutsen kommer om 1½t.

Tyvärr så kan pappa R inte följa med pga av jobb! Jätte tråååkigt att han ska jobba hela helgen och jätte långa pass. Det ogillas skarpt! Nu ska jag packa lite väska och mellis till skrutten.
Hoppas ni har en trevlig helg, i regnet som vi ;)


Milos nya min. Han har även lärt sig att fejkskratta, men har inte en aning om vad han gör.
Ett nytt spännande ljud ♥



Fästingar, utrota!

Igår var med möte med prästen som ska döpa vår lilla going. Vi skulle ha haft en man ifrån början men han hade överbokat sej, så vi fick denna Annelie. Verkar vara helt suverän faktiskt! Längtar lite tills det är dags, att få dekorera och förbereda är något som ligger mig varmt om hjärtat. Ska bli SÅ kul!

Efter mötet så drog jag och Milo ut på en långpromenad med Sofia och hennes Mira, var nog ute och traskade i 1½ timma! Kanske inte världens bästa väder då det blåste tokmycket, men det var fortfarande varmt så det dög för mig. Kanske tar en sväng i eftermiddag igen om vädret håller i sig när hon ändå är i Rimbo..
Knatade hem och matade Milo och lagade lasagne till mig och R som stått och målat med sin pappa under tiden. De är verkligen super snabba, allt har gått så fort. Nu är det bara lite småfix som ska duttas i tror ja..
Efter allt kvällspyssel och Milonattning så begav jag och Pettersson ut i spåret, dock kommer jag aldrig mer sätta mig en fot i skogen i år. Fick med mig 2 FÄSTINGAR som kröp för fulla muggar på mig. Blev så äcklad så jag trodde att jag skulle spy, in i duschen fort som fasen. När jag väl tar av mig alla kläderna och är redo, så hittar jag EN TILL! Åh dra mig. De vidriga små krypen.. Så tack för mig skogen, hädan efter håller jag mig på asfalt!



  
I väntan på frukost smakas det på en strumpa .


Btw; ingen av mina läsare som vill köpa en Brio Sing-09?


Sweet Dreams

Någon som hört denna?
Beyoncé är en av många favvisar, sällan hennes låtar inte går hem i musikörat :)





Bara för att..

Blev en sväng till Täby under dagen som sagt, hittade faktiskt en hög midjekjol från H&M och en blus från Indiska. Men ja vete fasen om det är min stil eller om jag ens passar i det.. R är ju inte mycket till att fråga heller (men tack för att du följde med), "jooo, den ser bra ut" fick man till svars när man till och med drog fram något asfult. Men det får duga, mitt söta lilla fejs får väl sköta jobbet istället ;)
Efter alla vändor in och ut i de flesta klädbutikerna så hann jag konstatera att jag inte alls är lika shoppingsugen som förut. Då kunde jag komma hem med minst 5 kassar och gjort av med några tusen på ett knäpp. Nu så handlar jag knappt några kläder alls mer än vad jag behöver.. ekonomiska Lina, det är jag det. Eller inte ;)

Efter Milos nattning så passade jag på att färga utväxten, jag har alltid färgat hela håret så det var ett litet projekt. Dock fick jag med mycket annat hår än bara utväxten men iaf, bättre än hela. Martina (min frisör) klagar alltid på mig när hon ser att jag färgat hela, det sliter ju så sjukt mycket. Och mitt hår kan verkligen inte bli mörkare än vad det är i topparna, jag säger att det är mörkbrunt men liknar mer svart :) När vi ändå är inne på hår så tappar jag så sjukt mycket hår sen några veckor tillbaka? Det var ju över två månader sen jag slutade amma. Jag fattar inte, jag blir hårlös. Toksaknar mitt löshår för den delen också! Uscha, men det tar alldeles för mycket tid och ork för det nu.

Nu är jag så sjukt trött så jag ska bumsa ner i säng. Senaste två dagarna har R jobbat kväll och jag har inte kunnat somna förs han kommit hem.. Och sen när han väl lägger sig så ligger och jag bökar i någon halvtimme innan jag kommer till rätta. Så fruktansvärt drygt när det ända man vill är att SOVA! Milo har även knorrat ganska mycket om nätterna nu, tror att han drömmer. Vaknar ledsen rätt så ofta strax efter klockan 03 men somnar om snabbt när man lugnar ner honom. Och tråkigt nog har han börjat med nattmålen tidigt, runt 04-05 är numera grejen att väcka mamma för mat. Tidigare har han vaknat runt 06 för lite ersättning. Kan ju även vara en så kallas tillväxtfas? Ja, vad vet jag. Det går väl över tids nog!

Imorgon blir det en träff med prästen. Sen så ska jag och Milo ut på promenad med Sofia och hennes Mira :) Pappa R ska måla sista sidan på huset.


Min syster kom förbi med dessa små idag, sandaler till dopet.
Helt sjuuuukt söta ♥


Milos dopklänning som min syster sytt.
Visst är hon duktig?



Bibbedibobbedibo

Idag har vi hållit oss inomhus, det har regnat i stort sett hela dagen. När jag trodde att det hade klarnat upp så gjorde jag i ordning mig och Milo för att ta en sväng i bärselen i skogen. Men då började det åska så det var bara att vända, tur var det för efter en kort stund så öste det ner regn.. återigen. Så det blev en del bus hemma istället med alvedon förpackningen, något som Milo är helt galen i. Så fort han får syn på den så börjar han skaka av ivrighet i armarna. Låg länge och beundrade förpackningen, när han tappade taget om den så vände han sig på sidan och tog upp den igen. Duktiga barn!

Efter det blev han så trött så vi gick till sovrummet och tittade/lyssnade på lite MTV, vi båda somnade som grisar och vaknade en timma senare ♥
Imorgon så blir det en sväng till Täby igen, ska försöka hitta något till mig själv till dopet. Inte alls sugen men det är ett måste, vet att jag kommer stå och riva runt i garderoben som en tok samma dag annars. Bli irriterad som pesten, vara obekväm etc. Så jag gör ett försök.. R hänger med, lite ovanligt. Han hatar att gå i affärer, tar sig knappt till en matbutik om han inte måste. Jag fattar inte varför killar ska vara så?

Nu blir det lite tv och sen ska jag försöka sova. Inte alls lätt när R jobbar kväll, känns lite läskigt att vara hemma själv. Men det är väl bara att vänja sig antar ja :)

Klart slut.



Meckameckamecka




Jag har förändrats

Jaha, vad händer idag då? Inte ett dugg känns det som. Känner för att åka och köpa en ny barnvagn, vilket inte är smart alls. Tror inte det finns riktigt såna slantar över den här månaden som att boendet har blivit dyrare. Att man kunde bli så tokig i barnprylar var det ingen som upplyste en om.

Tror att det mesta jag pratar om är barn och dessa leksaker, men man blir nog så när man får barn? Även de som inte trodde att de skulle bli så, jag. De vänner jag har som inte har barn tycker nog att jag inte alls är mig lik, den som jag var för 1½ år sen är inte den jag är idag. Kunde hänga nere på "Stadion/Dimman" två gånger i veckan, dricka mig redlös när jag kände för det, göra impuls grejer, sova bort en hel dag. Ja, ni som inte har barn vet vad jag skriver om.. Det skulle jag aldrig göra nu. Jag varken vill eller känner för det. Visserligen kan jag ju känna ibland att jag saknar det man hade förut också, när några av dom man umgicks med förut knappt frågar hur det är.. är det bara för att man fått barn och inte dom (?).
Min måndag handlar inte längre om vad som har "hänt i helgen" eller vilken fest som var bäst helt enkelt.

Nu ska jag försöka få tag på Sara!
Tack för mig.



Så här ser det ut när Milo ska åka i vagnen

...

Ikväll så är det första kvällen på kanske 10veckor som jag är själv hemma när R jobbar. Känns lite konstigt måste jag ändå säga, att 8veckor semester kunde gå så fort det hade jag ingen aning om. Känns som att det inte hänt ett piss men det har det ju, bygga hus är inget litet. Eller ja, bygga och bygga.. ptja, Älvsbyhus byggde ju åt oss :)

För min del så har det gått väldigt bra att inte snusa på hela dagen. Men jag äter som en häst istället! Så tur är väl det att vi för tillfället inte har något gott hemma, men likt förbannat så går man igenom skåpen flera gånger. R har det däremot betydligt kämpigare, har kör på onico den här veckan. Men som jag befarade så tog han en snus på jobbet.. Skyllde på att han inte kunde köra för att han blev alldels snurrig (?).

Nu ska jag bänka mig framför Lipstick Jungle på 3:an. Bara älskar den serien!



Pictures ala Lina

Idag så har jag tagit mig tid att knäppa lite kort, bättre sent än aldrig. Så nu bjuder jag på ett liten titt på vår hall samt vardagsrummet.. Enjoy!



 

 

 



   



Mysmåndag

Hemma på skogsvägen så är mysfaktorn på högnivå! Jag och Milo har kurat ihop oss i soffan framför barnprogram med nappe, snutte och en kopp kaffe. Vi fick en snabbtid på BVC idag och Milo fick sina sprutor, väga och mäta. Nu väger vårt lilla pyre 8690g och är hela 68cm lång ♥






     


It isn't too hard to see, We're in heaven

Nu har alla middagsgäster åkt hem! Pizzan blev kanon med diverse pålägg, mums. Avslutning med chokladpudding toppad med grädde och kaffe! Så nu är man både super mätt och pigg. Annat än vad det var igår :) R har bänkat dig framför tvn, fotbollen började idag. Så imorgon när jag och Malin åker till Täby så vet jag iaf en som inte kommer röra sej en meter från soffan, eller jo några meter till kylen för att hämta öl förstås.

Imorgon blir det för övrigt städning här hemma och då ska jag passa på att ta lite bilder. Pappa visade hur man förde över bilder via bluetooth:en så nu kan man det också ;) Så jag lägger upp lite nya bilder på Miloponken, han växer och växer. Längtar lite till BVC-dags då man får väga och mäta, lär ju ha hänt en hel del på den fronten ♥

Så här "nöjd" var man på mamma när hon ville vila under under flytten, kan tillägga
att det absolut inte gick med dessa två ögon stirrande på sig.


   
Första provsittningen i matstolen



... och så här glad är man när det är frukostdags


  
Milos kompis Leah sitter i bilen och snackar
om livet
när man är 10månader



Mammas mobil och sina egna fingrar är ena riktiga favvisar.
Och kissekatterna förstås..




Zzz Zzz Zzz

Igår så var jag så sjuuukt trött och somnade med Milo klockan 19,30! R och Mange spelade fifa så jag orkade inte lyfta en fena. Låg och gosade med Milo tills R gick och la sig 21,30. Haha, snacka om att man är slut om kvällarna! Så idag känner iaf jag mig redigt utvilad.

Ikväll så kommer min syster och hennes barn, min mamma och pappa samt lilla korven över på middag. Tänkte göra hemmagjord pizza, aldrig gjort det förut så vi får se hur det går! Hittade ett pizzakit med färdig deg, lat som man är ;P
Annars så har inte jag tänkt göra så mycket idag. R ska måla huset och lite lister för fulla muggar..
Känns som att jag har lite bloggtorka just nu, finns ju visserkligen väldigt mycket att uppdaterna men har noll lust! Men slänger in några korta meningslösa tills den är tillbaka ;)

Ha en jätte skön helg allihopa!

Ny vecka, nya möjligheter.

På måndag mina vänner, då ska det slutat snusas. Herren i huset är måttligt onöjd men vafan, nu får det vara nog! Dum som jag är efter ha slutat när jag blev gravid, började ju såklart så fort jag slutade amma? Onödigt, är bara förnamnet.
Dock vet jag att jag kommer ha mycket lättare än R att sluta, men vi har tummat på saken. Om han inte sköter sig så har jag hotat med att klippa av strängar från hans tennisraket, så det är upp till honom vad han håller närmast hjärtat :)

               





Min älskade Felix är borta

Nu öser det ner! Skönt med lite regn, iaf om man är inomhus! Gick en sväng i skogen med Milo i bärselen, gjorde ett tappert försök att hitta Felix. Min snuffe är borta sen igår morse..  känns jätte jobbigt. Och nu när det är pissväder, blixtrade precis till. Åskan kommer sakta in. USCH! I natt vaknade jag flera gånger för att jag inbillade mig att han stod utanför altandörren, men inte det.. Hoppas han kommer hem snart min lilla misse utan halsband som han tappade i skogen några dagar innan :(

Malin och barnen kom förbi idag och vi fikade och snackade skit. "Lilla" Neoh har blivit så stor, känns inte alls som att det var flera år sen vi satt i min gamla lägenhet och gosade framför "Hitta Nemo".  Bestämde att kanske skulle dra in till Täby Centrum på söndag för lite shopping. Behöver lite större kläder till Milo och något till mig själv. Nästa helg ska vi på dop och helgen efter det är det vårt, så något fint tills dess vore ju super om man kunde hitta.

Har faktiskt inte tagit några bilder i huset än, måste ju städa så att det ser någorlunda ut på bilderna. Så det får vänta. Sen så vet jag inte hur man för över bilder heller, men jag ska få mig en lektion imorgon av far. Men som sagt, bilder kommer.



Min älskade snuffe, kom hem ♥


Update 20.38; Min älskling gick ut i skogen trots regn och rusk, och vet ni vad.. min Snuffe är hittad! Vilken tur att man har en kisse som kommer när man visslar. Aw, min Felix! Nu kan jag sova gott i natt.


Utmanad

I brist på annat så hittade jag denna som Zandra utmanat mig i, så varför inte? Jag hugger in.


Ta första bokstaven i ditt namn, Du får inte använda samma svar två gånger, och inte använda samma ord som den som utmanade (om ni har samma bokstav) Du får heller inte hitta på egna ord.



1. Vad heter du? Jaqueline

2. Ett ord på fyra bokstäver: Jaha

3. Flicknamn: Josefin
4. Pojknamn: Jesus

5. Yrke:  Jägare

6. Färg: Ehm...?

7. Klädesplagg: Jeans

8. Mat: Julkorv

9. Sak i badrummet: Jordgubbsdoftande badskum ;)

10. Plats/stad: Jerusalem

11. En orsak att vara sen: Jagad

12. Något man skriker: JÄVLAR

13. Film: Jalla Jalla!

14. Något man dricker: Juice

15. Band: Jacksons Five

16. Djur: Järv

17. Gatunamn: Jaktstigen

18. Bil: Jaguar

19. Sång: "Jag vill ha en egen måne"

20. Aktivitet med mer än en deltagare i : Jazzdans


 



Torsdag var det ja!

I väntan på Malin, Neoh och Leah så bloggar Milo och jag lite ;)





Hej hej hallå dagboken

Nu är äntligen bredbandet på plats och en super snygg liten dator, najs som fasen! Har dock inte hittat sladden som man för över bilder med från mobilen men den ska letas upp imorgon ;)

R är och spelar tennis med sina män och Milo är nattad sen en timma tillbaka, så då passar jag på att läsa igenom alla bloggar jag har missat. Finns ju en del att gå igenom efter 2v!
I söndags blev Milo hela 5 månader. Tiden går jätte fort, precis som alla säger och "tjatade" om när man vad gravid. Och ja, jag förstår verkligen.. Jag och R satt häromdagen och kollade igenom alla bilder från födsel till nu, och man blir ju alldels stum. Vilket underbarn! Han kommer få så många tjejer efter sig när han blir äldre, men ack vad jag ska lära honom att tjejer är bäst! ;) I måndags så var det tänkt att Milo skulle ta vaccinationen men som att vi båda är förkylda så var det bäst att ta en tid nästa vecka istället. Skönt, är egentligen INTE alls sugen på den där sprutan från förra gången. Har blivit lite skrämd, hatar sprutor i det stora hela också. Men efter Milos matvägran och svängiga humör i 2 månader efter den första så hatar jag dom ännu mer. Men nu är han så go och glad, världens finaste. Magen och maten börjar reda sig riktigt ordentligt!

Här i huset så har vi kommit i ordning jätte fint, det känns som vi. Vårt hem. Längtar tills trädgården kommer igång så att man kan få pyssla lite där också. Nästa sommar kommer bli helt fantastisk! Den här sommaren så har vi inte haft semester alls, eller.. vi åkte ju till Grissel en sväng, det är den enda. Lagt alla pengar på möbler och annat skoj till huset istället :) Men nästa sommar, då blir det riktig semester. Säger ja nu, hah. Det kommer ju säkerligen vara mycket som ska ordnas då också..
Vi har bekantat oss med våra nya grannar, en stor familj med 5barn varav en är några dagar yngre än Milo. Och en gubbe och gumma som bor precis intill oss. Gubben i huset älskar att sitta på sin entre och glo, det är det enda han gör om dagarna. Riktigt irriterande ibland när man känner att man ALLTID har hans ögon stirrande i ryggen. Han är så bekväm av sig att han inte en tittar bort när man ser åt hans håll, tycker tydligen det är helt okej att råglo. Men hey, så småningom får vi upp en tjock häck så då kan han stirra in i den istället ;)
Den andra familjen är jätte mysig, mamman som är i ca 40års åldern drog med mig och Milo till IKEA häromdagen. Super gullig och pratar hur mycket som helst! Hennes dotter på 5år kommer över till oss och hälsar på titt som tätt, lilla Julia. En sån söt tjej och snackar precis lika mycket som sin mamma.

Idag så smet Flingan ut när Felix skulle ut på hyss, tyckte det var likabra att låta henne kuta runt utanför. Orkade inte springa och jaga henne :) Frank släpptes också ut. Och till min förvåning så var de jätte duktiga, de höll sig inom räckhåll så att han hörde deras plingor på halsbanden.

Nu ska jag pilla vidare på datorn och läsa igenom lite bloggar, sen blir den bums i säng. Har vart så trött senaste dagarna så jag har somnat till när Milo nattas varje gång! ♥

KRAM!



Vad roligt att ni är så många som har kikat in hos mig trots den kassa uppdateringen!
Åh, så typsikt. Finns ingen kontroll stavning så det kommer bli en del fel stavningar.. stå ut så länge ;)

I väntan på bredband får man nöja sig med mobilen...

Nu blev ni lite snopna va? ;) Vi har fortfarande inte fått hem något bredband så jag försöker göra ett inlägg med R's mobil. Vilket tar evigheter att skriva med för jag lyckas alltid träffa bokstäverna runt om den jag ska ha. IPhone är inget för mig, tacka vet jag en vanlig hederlig knappsats! :) Det verkligen kliar i fingrarna för att komma tillbaka och blogga, något som jag inte trodde för några månader sen. Tyckte mest att blogging verkade totalt värdelöst men tjih vad fel man fick ;) Vi trivs helt otroligt bra i huset och det är så sjukt skönt att ÄNTLIGEN få komma från äckliga lägenheten! Katterna stormtrivs också och Felix har redan lärt sig hitta hit. Dock är han iofs ute i 12tim utan att ens synas till men när man börjar tappa hoppet, så sitter han här utanför och väntar. Världens bästa kisse! Flingan och Frank får gå ut med oss i koppel men ska så småningom också få vara lösa. Miloplutten växer och växer, som alla mammor vet så händer det något nytt varje dag. Han har redan lärt sig äta grötfrukost, hel portion lunch och gröt till kvällsmål. Sen sticker jag in lite mellisar som består av fruktpure. Ersättning dricker han ca 3ggr om dagen utan problem :) dock är det lite svårt att få i honom annan vätska, han är ju inte alls förtjust i flaska. Och tiden går så fort, på söndag blir han 5 månader! Lilla skrotis. I veckan så väntas det besök av lite vänner och en del pyssel hemma. R börjar jobba efter 8v ledighet, känns inget vidare alls. Hur bekväm har man inte blivit med sovmorgon?! Men det ska även bli skönt att komma tillbaka till lite rutiner. Dock har vi lyckats få in super bra sovrutiner, Milo nattas runt 19-19.30 efter kvällsbadet. Sover till 5.30-6 och vill ha ersättning och somnar om i någon timma eller två! Grymt skönt med andra ord. Nu tänkte jag hoppa in i dushen medans mina raringar sover :) Lovar att det blir mer uppdatering och bilder från oss och huset. Som sagt, mobilblogga är inte min grej! Tar alldeles för lång tid för mitt tålamod. Bredbandet borde komma i början av veckan. Hoppas ni alla haft det super bra och jag har så mångabloggar att läsa igenom när jag är tillbaka! Puss och kram

RSS 2.0