Helulu

Tänkte bara passa på att önska en glad midsommar! Imorgon bär det av till Fia, Thomas och Leia på lite godsaker :) Själv så får man nöja sig med grillad kycklingfilé och sallad, yummie* mitt första mål sen i måndags! Jag ska njuta!

Så hoppas vi att Milo inte vakar 06 imorgon igen.. det var inte roligt!

Åh, en rolig grej som hände i morse som jag inte har nämnt.. haha :D Milo vaknade som sagt strax innan sex och i samma veva så plingade det på dörren. Rickard gick upp alldeles nyvaken och kikade i titthålet, såg luddigt och öppnade. I dörrhålet står en karl i 40-50års åldern, klädd i röd tröja och passade kortbyxor. Och frågar Rickard om han vet vem han är, för han har tydligen sovit utan för vår dörr (?) av någon konstig anledning. Att tillägga så luktade han hyggligt mycket sprit också.. Rickard svarade snabbt NEJ och stängde dörren och låste. Efter en stund gick jag upp för att göra Milos mat, och då sitter han bara i trappen och tittar. Sen går han till dörrarna bredvid och läser på skyltarna, kliar sig i skägget och går en trappa ner. Där står han länge. Jag gör vällingen färdig och sen så låter det i porten. Han går ut.. BARFOTA! Hahah, måste ju vart hur kallt som helst! Och han såg inte ut att ha någon aning om vart han va.. Hur lyckas man bli så full?!

Klart Slut!

Kommentarer
Postat av: Jennifer

jaa, där är han :)

2009-06-18 @ 22:53:25
URL: http://bunnytrash.blogg.se/
Postat av: Örjan

Om han i trappan hade grått skägg, glasögon och såg ut som att han var född och uppväxt i Danderyd, så tror jag att jag vet vem det var...... ;-)

2009-06-19 @ 09:21:57
URL: http://tinnarochtorn2.blogspot.com
Postat av: Therese

Hej o grattis till lillkillen! :)



Jag vet inte riktigt hur storlekarna är, men jag har ju mage och allt vad man har nedtill och jag tog en 29a och den funka bra! Bra längd till mig oxå!

Dom här är det: http://www.mandeldesign.se/fashion/item.asp?topic=1215



Trevlig midsommar!!

2009-06-19 @ 10:02:17
URL: http://tisskisset.blogg.se/
Postat av: Linda

Men shit har du klarat hela veckan utan mat! jag är mycket imponerad =) Glad midsommar på er! Kram.

2009-06-19 @ 12:19:26
URL: http://itsallaboutjack.blogg.se/
Postat av: Patricia / Livet med Vilda

Men vilket fyllo.. Usch :/ Vad duktig du är som hållt dig till shakesen, du är absolut värd en god måltid som belöning! :) Jadu, de senaste tre dagarna så har Vilda börjat vakna två gånger per natt (fast det beror lite på vad man ser som "natt") och vill ha käk. Så jag antar att vi bara hade lite lyx de där dryga två veckorna hon sov som en stock igenom hela nätterna. Just nu tror jag att hon går igenom det där tremånaderssprånget, äter som en häst och sover ofta (men korta perioder). Hon brukar få sitt "sista mål" för natten runt 23, sedan vaknar hon vid 02-03 och äter igen & somnar om, och vaknar nästa gång runt 06 och äter igen och somnar om.. så startar vi dagen när hon vaknar vid 08tiden. :) Så där har det sett ut de senaste dagarna. Hur sover Milo? Går det bättre med maten nu? :) Trevlig midsommar förresten!

2009-06-19 @ 14:33:48
URL: http://smokingcankill.blogg.se/
Postat av: Papps

För å få video får du kolla om du har så du kan editera HTML kod på din sida. Där klipper du in koden du kopierat från typ Youtube.



God fortsättning. Kommer nog upp å nyper lite idag.

Kram Papps

2009-06-20 @ 07:59:16
URL: http://intruder.blogg.se/
Postat av: Petronella

Hellooo! Hoppa kycklingen var supergod nu då! Hm, present säger du....den vill jag ju ha absolut. Vi fixar fika någon dag här snart när Rickardo haft sitt kalas. Just det, snart är det ju dax för husbyggeri oxå. Shit va spännande! Kraaaam P.

2009-06-20 @ 11:46:22
URL: http://tinnarochtorn2.blogspot.com
Postat av: Manni

Jag skulle pröva Cambridge pulvret istället 100 ggr

godare än Nutrilett. Gick själv ner 14 kg på 10 veckor

med Cb.

2009-06-20 @ 12:59:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0