Hejdå bloggen?

Hej bloggläsare,

vad gulliga ni är som är tittar in hos mig varje dag fastän att jag inte skriver något! Vet ni vad. Jag har faktiskt hamnat i en svacka och orkar inte ens logga in om dagarna. Och att tala om att få till ett inlägg känns riktigt långt bort.. Funderar på att klicka bort bloggen. Handen på hjärtat så känns det som att det är en dagbok, som man varken kan vara 100% ärlig och skriva vad som helst. Så, jag vet inte..
Händer ju faktiskt inte SÅ jättemycket i mitt liv heller, om jag inte hade skrivit om Milo så hade det inte vart några inlägg alls känns det som. Alla bloggare kanske kommer till den här punkten?

Nu ska jag och lillen in till Norrtälje iaf och handla hem lite mat. Samt ta en titt på lite julklappar!
Ska försöka uppdatera snart igen! Håll ut :)


Godmorgon!

I morse slog Milo upp sina blå redan 05.20 och tog över en timme på sig att somna om. Efter en flaska välling och lite tjink så somnade han tillslut och vaknade igen 7.30

 

Till råga på det så har han ytterligare vaknat några gånger av att han behöver nappen för att somna om. Hujedamig, tur att man inte har åsnan här nätter ofta.


Idag så kommer Sara hit med sina barn, Ebba och lilla Vilma. Ska bli skit roligt! Jag ska försöka ge mig på laktosfria pannkakor eftersom ena tjejen är intolerant.. men det lär väl inte vara någon konst egentligen, bara byta ut mjölken liksom.

 

R är ledig nu i två dagar så det blir lite Falk-filmer igen ;) Han beger sig till Uppsala idag för att handla hem det sista till kaklet i köket (jaa, det är fortf inte klart). Snart ska en liten skrutt gå och lägga sig igen och jag ska fortsätta göra mig i ordning!

Ha en bra dag bloggläsare ♥

 


Melissa Horn

Upptäckte för några dagar sedan en sån härlig röst som jag är helt frälst i. Jag säger bara, lyssna och njut. Så vackert att man inte kan låta bli att älska.

Melissa Horn - New York


Jag följer dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand.

Har precis plockat undan en stor hög med disk. Snyggat till i "Milos skåp" där vi förvarar diverse grötar/vällingar samt hans tallrikar/skålar. Alltid skönt att ha undan plockat till morgondagen..
Då jag inte har något alls att göra? R jobbar hela dagen och kommer inte hem förs midnatt. Så det kommer bli en lång dag för att inte göra någonting.. Alltså, jag måste styra upp något.

Idag har vi träffat Filip, Jenny och Stefan. Mumsade i oss sista biten av choklad kakan, Devil´s chocolate cake. Första gången jag fick smak för denna kaka var det hemma hos Pell&Örj.. Så god och krämig. Verkligen ett tips för er chokladälskare!
Bjöd över några från familjen för lite fika senare på eftermiddagen. Så mycket fika har det blivit idag,
jag skyller på att det är lördag ;). Kan nöja mig med att det blev en timmes promenad under Milos sovstund iaf.

När det var dags för Milos kvällsmat så hände något som jag inte kunde lösa själv. Nämligen strömavbrott och hela huset blev beckmörk. Fick en smärre chock och letade upp tändstickor för att tända ljusen med. Vi äger inte en ficklampa? Det är ju sjukt, det måste man ju ha. Ringde R för lite guidning. Men polletten trillade inte ända ner så jag ringde min käre far som puttrade upp med bilen istället. Fällde upp en knapp och han konstaterade att det var vår vattenkokare som lagt av. Sen blev det ljus i mitt hus igen :)
Fick mig en kurs som att det säkerligen kommer hända fler gånger under min livstid. Har alltid vart rädd för att få stötar från mackapären så jag har alltid hållit mig flera meter ifrån det. Men det fanns ingen risk för sånt ;) Så, i framtiden kommer jag kunna lösa sånt här själv (förhoppningsvis)

Och HUR skönt vad det att Idol-Tove åkte ut igår då? Oh my. Den lilla flickan har gått mig på nerverna flera fredagar i rad nu. Verkligen avskyr hennes attityd! I början när Idol körde igång så valde R och jag ut vilka två som vi trodde skulle vinna. Jag hade Reza och Tove, R hade Eddie och Erik. Så jag åkte med andra ord ut igår.. Håller tummarna på Erik nu!

Nu blir det lite tvchill, känner mig hur trött som helst så det blir att zappa fram en film.
Vi hörs imorgon igen!


Platsgranen är framtdagen och fick sin plats på tv-bänken, Milo kunde inte slita händerna från den på golvet


Nya tomtarna jag fick av mamma, super söta.

 

 





Inget snack om saken.

Klart att man vill vara med och se vad som händer när mamma bakar..


 


Rubrik?

Nu har Milo haft lite lekkamrater här, hans mormor och korven. Milo lade sig precis för att vila och jag tänkte passa på att baka en chokladkaka till ikväll. För oss så händer det inte mycket idag.. det blir idol och chill i soffan :)

I helgen så ska vi träffa lilla Filip samt hans mamms&papps, länge sen sist igen!

Allt för idag, för jag har absolut inget att skriva! :)


Hjälpa mamma&pappa att städa är en favorit. Ska vara med precis hela tiden!


Det verkar klia riktigt ordentligt i denna lilla mun. Det tuggas å tuggas på diverse saker.Och man vill minsann inte äta, bara yoghurt förstås.


...

Tjoflöjt!

Redan onsdag.. här rullar veckan på som bara den.

I måndags så var vi ju hem till Vivan&Miranda, en otroligt söt busunge som var bestämd ända in i tåspetsen. Milo höll sig lite bakom kulisserna och tog det lugnt.. lekte lite, snuttade och avstod allt som hade mat att göra. Fanns ingen tid för att äta..
Gav honom några krokar i bilen på väg hem, men han var super trött. Försökte få i sig men somnade efter några sekunder av tuggande, vaknade och fortsatte äta igen. Super gulligt ^^

Malin hörde av sig och var sugen på en långpromenad, och inte får man tacka nej till sånt. Så sagt och gjort blev det igår på förmiddagen. Avslutade med en baguette från nyöppnade Subway som vi traskade hemåt för att provsmaka. Blev lite besviken då jag ätit på samma kedja fast i Uppsala. Men så kanske det blir när man har för höga förväntningar..?
Skorpan kom över på eftermiddagen och vi bakade 90st lussebullar, hujedamig. Så, nu finns det till både Lucia och kalas. Milo blev jätte hängig efter middagen och det visade sig att han hade 39grader feber :( Blir som en helt annan bebis. Stånkade och pustade. Ville bara bli buren och det blir rätt så tungt kan jag säga. Men vad gör man inte.. Febern höll i sig trots flertal alvedon men försvann på morgonen.

Skönt.

För idag lyckades jag övertala R att åka till Thuns. Där hittade vi mycket krimskrams, julklappar och kläder. Kollade efter skor, men snälla.. 800:- för ett par pjukks. På Thuns? Jag smäller av. Visserligen märkesskor. Men man tycker väl ändå att de borde ha priser under 500:-
Till min förvåning så tyckte R om butiken (han som HATAR att gå i klädaffären samt matbutiker) och gnällde inte en enda gång. Milo var tyvärr inte på tipptopp (man kan tydligen inte få ha två nöjda karlar samtigigt), ville inte ha något alls förutom lite yoghurt till lunch. Kändes aningens lite jämfört med vad han brukar äta.. men han höll sig nöjd trots matvägran. Lite korkar och kex slank ned.

Nu ska vi (jag, R och Tony) spela nya Super Mario, om det fungerar dvs.
Kram från mig!

RSS 2.0