Sista dagen!

Vilken dag! Och den är inte slut än, trött som jag vet inte vad och det finns hur mycket som helst kvar att packa!
Milo vaknade kl 6 i morse och tyckte att han hade sovit färdig, bara på med kaffebryggaren och hitta den största muggen med andra ord ;)

Runt klockan tolv så lämnade vi av Milo hemma hos sin morfar, där fick han vara i hela fyra timmar. Jag och R åkte upp till huset och tokstädade. Dammsög med dvärgdammsugaren, tvätta golv och lister, skrubba badkar och toa.. Ja, allt! Ringde över Skorpan som är proffs på att tvätta fönster. Lite fönsterputs, tvättsvamp och tidningspapper så blänker det riktigt bra ;)
Hade ingen aning om att man kunde torka med tidningspapper, men det hade minsann pappa lärt henne, "Pappa säger så" ;) Tack pappa för Milo-passning!

Milo sover lite middag så jag ska fortsätta packa lite. Känns som att det är jätte mycket kvar.. och, ja känns. Det är mer kan man väl skriva. Så jag ska faktiskt tacka för mig för ikväll ska datorn ner. Bredband har vi inte ens anmält om men det kanske inte borde ta sån lång tid.. kanske bli en eller annat mobilinlägg ;) Men, jag kommer tillbaka och visar vårt hem!

Imorgon flyttar vi! Yäääääääääääääy ^^
Hej då på er!


Och grattis Alexandra till din lilla goose, nu börjar livet ♥

Minnen

Igår tänkte jag på döden och hur ALLT kan ryckas bort från en på en sekund. Hittade en blogg där en kvinna skriver om sitt liv tillbaka från en husbrand och efter sin makes död åtta månder senare. Jag grät mig igenom inlägg. Jag lider med henne och hennes två barn. Det finns inga ord i hela världen som kan beskriva hur de har det. Så hemskt. Tänker på henne fortfarande och jag blir helt stum.

Vi har haft två husbränder i mitt barndomshem och jag minns det som om det vore igår. Den första var för 10år sedan, den största. Jag var 12 år och var inte hemma när det hände. Jag var på "knuten" som var en ungdomsgård precis runt kvarteret. Spelade biljard med några kompisar när jag hörde brandbilar tuta förbi, men tänkte inte mycket på det och spelade vidare. Jag gick hem någon halvtimme senare. Sirener blinkade, och jag sprang. Sprang som jag aldrig gjort förut.. MITT HEM! När jag kom dit så sprang jag mot tomten men en brandman stoppade mig. Jag förstod ingenting. Lågor kom från källaren och det var folk överallt. Brandmän, poliser och en massa nyfikna människor. Där stod jag och min familj och såg allt vi hade brinna bort. Minnen. Hemskt det måste vart för våra föräldrar. Vi var ju så pass små så vi förstod nog inte vad allt handlade om, hur stort det egentligen var. Det var förs andra branden kom, 10år senare. Skorpan och jag var hemma hos mig i min lägenhet då vi hörde brandbilar som åkte ner, ner mot vårt hus. Stannade. Vi sprang utan att ens hinna tänka. När vi kom fram så vek benen sig, det var hos oss. Det händer igen. Våra föräldrar stod återigen och såg deras hus i lågor. Och det var förs då jag förstod hur tom man kan känna sig. Hur alla tankar bara flyger runt och att man inte kan fånga någon av dom. Hur stort det var.. Att livet är så skört. Ingen kom till skada vid någon av bränderna, förutom katten Sara i första. Tragiska händelser som sätter spår. Idag blir jag helt stel när jag hör brandbilar susa förbi.. Kollar ut i fönstret ner mot mitt barndomshus och får en klump i magen. Jag hoppas att det var sista gången jag någonsin kommer vara i närheten av en brand.

Ta vara på varandra. Ta vara på det ni har, var rädd om varandra.
Livet är det sköraste vi har och det går inte i repris.

Kvinnan i bloggen är så stark. Man kan inte ens tänka sig vad hon går igenom och jag lider med henne för varje inlägg jag läser. HEMSKT!

"Pappa har flyttat till ett hus i himlen, han bor där ovanför molnen.
Han kommer aldrig mer hem till oss, men han kommer ändå alltid att finnas hos oss.
Han kommer alltid att vara glad när vi är glada och ledsen när vi är ledsna.
Jag lovar att pappa alltid kommer att se och vaka över  oss, och vi kan vinka till honom och vi kan skicka pussar till pappa när vill, upp över himlen till honom"
(Skrivet av kvinnan)

Losing my way

Kommer man någonsin vänja sig att gå upp tidigt? Milo är snart 5 månader och det är lika jobbigt att gå upp på morgonen som när han föddes. Eller, jag tror till och med att det var enklare då. Iofs så vaknar han inte överdrivet tidigt heller, oftast runt sju halv åtta. Nattas runt halv åtta på kvällen och vaknar för kvällsmål runt fem snåret. Så vi har det bra :) Men det är sovmorgonen man saknar såå enormt mycket. Jag kommer ju vara död när R börjar jobba igen, lagom bortskämd har jag blivit med att vi går upp varannan dag!

Vi låg och pratade igår innan vi somnade hur läskig det är att bo i hus. Jag menar, det kryllar ju praktiskt taget av bovar och banditer. Tänk att få inbrott? Eller bara någon främmande människa som går utanför? Jag kommer allvarligt skita ner mig. I lägenhet så är man ju hur trygg som helst, porten är låst och vi bor på övervåningen. Nu kan ju bara någon läskig människa gå in på vår tomt och bara gå runt i varje fönster! Det blir helt enkelt att införskaffa lite trygghetsprylar; En stor "här vaktar jag"-skylt med en doberman eller någon annan farlig hund, pepparspray, larm, och en hund-skällar-grej som skäller när dörren öppnas. Haha, då kanske man känner sig liiite trygg i af. Men man kommer ju dö av rädsla när de där grejerna väl låter.. Så det blir att planera en flyktväg också!

Milo bättrade på sig under dagen igår, men är fortfarande lite bök med maten. Men han får i sig i af, efter många försök så ger han sig tillslut. Måste vara från mamma han har sin envishet ;)
Idag är tvättning som står först på listan! Gardiner, täcken och sofftyget ska bli kvitt från allt katthår och sen få en redig tvätt. Eller så mycket redig blir det väl inte, tror skiten ska handtvättas i maskin till och med.
Ska bli SÅ skönt att få egen tvättmaskin, jag hatar tvättstugor. Springa upp och ner, fram och tillbaka gör mig så less. Så varje gång det är tvättdags här hemma har vi samlat på oss ca 8 maskiner. Tur att min mami är snäll som låter mig droppa ner lite hos henne emellanåt :)
Vi köpte tvättmaskin och torktumlare igår också, helt sjukt dyrt ju?! Grymt tråkigt att lägga pengar på sånt!

Nu är det shake-frukost med en stooor kaffe!
Hoppas ni haft en bra helg!


Här hemma hoppas det vidare med jumperoo såklart


  


Justin Timberlake - Losing my way
svårt att inte tycka om killen ♥


Lördag!

Idag är Milo hängig. Vaknade jätte glad och smaksade i sej lite gröt och ersättning, sov i två timmar och vaknade för lite lunch. Som han fick i sej en sked av och spydde upp allt han ätit innan.. Är så läskigt när det blir såna där kaskad kräkningar. Han förstår själv inte vad som händer! Många säger "det ser mycket ut när barn spyr, mer än vad det är" Men han spyr helt sjuka mängder. Man blir lika chockad varje gång. Han fortsatte att spy två gånger efter det med några minuters mellanrum. Vi som trodde att det äntligen hade blivit bättre efter några lugna dagar, men nu är det igång igen. Började i onsdags och nu blir det mer och mer, igen. Jag blir fanemej inte klok på det här!! Men snart får vi förhoppningsvis läkartiden så man kan få någon klarhet i det hela. Förbannade semestertider, stannar hela världen upp då eller?!
 
Han var uppe en stund och låg i gymmet men blev trött fort igen, fick lite ersättning och nu ligger han i vår säng och gosar med sin snutte! Så för oss blir det en kolugn dag med en massa mys.

Trevlig helg på er!

Sockerberoende eller vad?!

Då var vi hemkomna från kalas, gottade i mig jordgubbstårta och en hel del fika bröd. Ajaj, tror att jag har blivit beroende av söt saker! Har ätit godis eller annat sött varje dag nu, helt fruktansvärt. Blir SÅ trött. Men jag verkar gå ner iaf, fattar inte hur.. men imorgon är en ny dag och då jävlar ska jag sätta lås på fingrarna! Inte en bit ska in.

Milo fick present han också, av sin mormor :) En Gullunge body och ett par tumme-strumpor. Han var helt fascinerad när han svidade om till strumporna. Fortsatte även hemma i soffan och försökte nå till fötterna.. haha, han är inte så jätte smidig än så det är lite bökigt för honom. Nu ligger han och sover sin middagslur och jag tänkte vika lite tvätt. R är över och hjälper han far och sen blir det tennis för hans del. För min del är det bara mys med Milo som är inbokat, vi ska pröva lite banangröt och lite kvällsbad. Han verkligen älskar att bada och blir tvärförbannad när man tar upp honom.. hela badrummet ser ut som en bassäng när han är färdig!











Klick

Så då har även denna dag svischat förbi, dagarna bara rinner förbi och det är allt för mycket man ska hinna med. Jag och R satt häromkvällen och beundrade tvdosans knappar; "power", "sleep", "stop", "mute". Tänk om man kunde få använda de knapparna i verkliga livet ;)

Vi tog en tripp till ntälje på förmiddagen och fixade present till min mami, hon fyller ju år i morgon. Sen åkte R på tennis och jag drog hem till Malin och lilla Leah. Fikade, snackade skit och såg på våra barn när de lekte. Leah har lärt sig krypa för inte så länge sen så det är full rulle på den lilla damen :)

Nu så har Milo vaknat från sin middagslur, som är olika för varje dag som går. Ibland sover han i två timmar och andra dagar i en kvart. Men det måste ju ha att göra med att det är så fruktansvärt kvavt ute!

Vi hörs!

Look a like #2

Igår när vi kollade på 17 Again så satt jag och fundera länge på vem killen till höger i bild liknade. Kollade på R och ja, där satt den..


-----> Thomas Lennon som spelar Ned.



Aaa, vad säger ni? Det är något med flinet ;)


Filmvisning i huset

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och filmat lite i huset, utan ljud blev det också. Sen får det bli lite mer filmuppdateringar, det är ju långt i från färdigt med tomt. På baksidan ska vi ha en stor altan och än så länge så är bara en tjock häck planerad runt tomten. Tomten lutar ganska så mycket och vi funderar fortfarande på hur vi vill ha det, om vi ska fylla upp eller ha en liten slänt. Spola av berget och ha en lite uteplats eller täcka över med jord och gräs. Som sagt, än så länge så är det fullt upp med huset. Tomt kommer sen!

Välkomna in till oss på en snabb visit;



Och ännu en gång dålig kvalite på videon, filmar ju med mobilen så ni får inte begära allt för mycket! Och sen är det väldigt svårt att hitta bra vinklar, så varning för snabba ryckningar och några skak med handen;)

You are my night sky

Det blev en hel dag ute på vift! Mestadels spendera vi tiden på IKEA där vi fick med oss lite smått och gott. Bla lampor, kuddar, en pläd och lite krokar mm. Men det är ju långt ifrån färdigt av det vi behöver, så dit blir det fler turer. Var inne på Bauhaus och R hittade en takfläkt till vardagsrummet, själv så höll jag mig en stund vid fyndhörnan och hittade en lampa till Milos rum nedsatt till 50%. Goodie ^^

Sittvagnen var en riktigt diss. Milo tyckte inte alls om den och förstod inte alls varför han var tvungen att sitta i den. Fällde ner den till liggläge men det var fortfarande inte bra, låg mest och bökade och sov en kort stund. Vilket jag nästan förstod att det skulle bli, han har inte gett några "tecken" alls på att han vill se vad som händer utanför vagnen än. Så det blir några veckor till med liggdelen :) Under dagens lopp så har han inte vart allt för gnällig, men fortfarande kink med maten.. får mata honom i sista sekunden innan han somnar. Så tiden tills dess så har han tappat humöret hundra gånger för magen är tom och han nobbar flaskan helt. Skulle SÅ gärna vilja krypa in i hans lilla hjärna och kolla igenom vad det är som är fel med flaskan, han lär ju ha en rejäl hat-bok om nappflaskor. Han vill ju inte ens ha annan dricka i den så det är något han har fått för sej.
Lite kvällsbad med både pappa och mamma och sen var det dags för plutten att sova. Nattningen gick bättre även den :) Skönt. Är så tråkigt med ett avslut på dagen med en ledsen Milo. Lite gnäll var det förstås, men mer övertrött.

R är över till Magnus och spelar lite spel så jag ska ta och leta upp lite fler avsnitt av Lipstick Jungle :) Såg hela första serien på en dag när jag hade gått över BF med Milo. Så den kändes mer som en lång film, och hur bra som helst!
GODNATT!







Katthångel i soffan



Bjuder på lite gammal musik med Evanescence - You

Som en moders hand på öppna sår

Usch, Milo har kommit in gamla spåret igen.. Ratar flaska och är allmänt gnällig. Kanske kan vara tänder på g? Hur som helst så är jag livrädd att det ska bli som för några veckor sen. Man blir ju helt förstörd av att höra bebisgråt :S Igår tog det över en timma att natta honom. Han visste knappt själv vad han ville heller, fick byta ställning x antal gånger tills båda jag och R tappade humöret och hämtade barnvagnen. Körde fram och tillbaka över en tröskel och han somna nästan direkt, matade honom i sömnen och sen bar vi honom till hans säng. Vilket bök! Men han äter sin andra mat jätte bra, det är det bästa. Fick råd på bvc att utöka smakportionerna och det är gjort, nu äter han en halv portion runt lunchtid. Och lite katrinplommon på det så att det sätter fart i blöjan ;) Antar att det kommer gå ganska så fort för honom att komma upp i ett riktigt mål. Men det tar ju ett tag att vänja hans lilla mage. Ska bli skönt att få en tid hos barnläkaren i af, även om de kanske inte hittar något fel så kommer det vara en sån lättnad att vara där. Minns när vi var på barnakuten en kväll med honom, man kände sig som en ny människa med fullladdade batterier när vi åkte hem.

Idag så bär det av till IKEA för vår del, ska inhandla lite smått och gott till huset. Dock så kommer det nog inte bli så mycket som att vår bil inte är den största. En kombi vore ju något men när karln är riktigt fäst vid sin SAAB så är det inte mycket att deala om ;) Så då får man dra till med andra åtgärder för att det ska bli lite plats, sittdelen ska invigas idag (men sen kör jag nog vidare på liggdelen, för han toktrivs i den). Vår liggdel kan man inte fälla ihop till ett paket så det tar massor av plats, och barnstolen som kan fästas i vagnen är typ för liten. Han växer ju så fort våran bebis. Helt plötsligt blev han ett barn.
Nu blir det dusch!


Skulle ju börja byta ut alla mål till shake, men det sprack totalt. Igår blev det en burgare från Vikningen och en liten pommes, till råga på allt så avslutade jag det med en glass. Sen mådde jag så illa så jag trodde att jag skulle spy i bilen på vägen hem.. Typiskt, att man inte kan hålla sej en dag när man har vart utan i 3v?! Vad är det som händer med mitt begär.

Jumperoo

Milo leker med Jumperoo-gungan. Och har fått in riktigt bra hopp ;)
Dock dålig videokvalité, men det får ni stå ut med.
Enjoy!


Testing testing

Då prövar vi igen med att visa lite Milobus ♥


Går alla på moln eller är det bara en fasad?

Skit också, videon verkar ju inte fungera :S suck. Ja det blir väl bara av att försöka pilla vidare, man är ju inte världens snilleblixt med datorer. Dock tycker jag att jag kan i af rätt så mycket tack vare min pappa.. men, man glömmer lätt. Något som jag verkligen skulle vilja lära mig är att fixa bilder på photoshop eller något annat fotoprogram.

Funderade för en stund sen på alla dessa mamma/barn-bloggar som finns. Jag vet inte, nu kanske det bara är jag som känner så här.. men alla verkar ha det så jävla bra hela tiden? Kanske har hittat en enstaka som skriver hur det verkligen är ibland. Men annars så är alla så super duper kära och deras barn är snällast i världen. Visst, jag älskar min Rickard helt otroligt mycket jag också, kan inte tänka mig en dag utan honom. Fast så där nykär som de flesta verkar vara, det är jag inte.. Eller ja, det beror sej på hur den känslan är?? Så som man var för 1½ år sedan när man träffades, så är det inte idag. Men jag är ju fortfarande kär i honom. I början när Milo var spädis så kan jag lova att det inte var lätt att vara nybliven mamma och flickvän på samma gång. Och mitt barn är också helt underbar, men det finns dagar som han är jätte jobbig  (får man säga så om sitt barn). Men jag älskar ju honom helt ofantligt mycket för det ändå. Känns bara som att det ska vara så att man ska ha det bra, man SKA vara super kär och man SKA gilla allt i livet. Jag gillar inte allt i livet. Nä jag vet inte, kanske bara är jag som tycker att allt inte är så himla roligt ibland? För det är iaf ingen annan som skriver att det kan vara hårt och motgångar.
Nu kanske det finns någon som läser som missförstår och tror att jag inte tycker om min familj och mitt nya liv. Men det för jag, mer än vad man ens kan beskriva i ord. Och INGEN får ta dessa två ifrån mig.

Den är veckan kör jag igång med shake på heltid igen, tidigare två veckorna har jag tagit ett mål om dagen. Vikten verkar stå stilla, men det är väl tack vara allt svull ;) Men jag försöker mig på en vecka till att börja med. Dock blir det tårta på torsdag för då fyller mami år!

Adjöss med er!

Jag reste runt jorden men du fanns här mitt framför mig

Det blev mycket packning för min del igår.. så nu ser det ut som ett bombnedslag hemma, men det har det ju iofs gjort senaste veckorna i af. Men jag verkligen HATAR när det är stökigt och allting ligger precis överallt. Och snart är det över, tack gode gud för det. Men med vår vanliga tur så lär det väl säkert hända något drastiskt, huset brinner ner eller att besikntingen blir framskjuten ;) nä så illa kan inte inte bli.

Åh i morse så var jag trött som pesten! Försökte köpa ut min dag till R (vi går ju upp varannan dag med Milo), tyckte att jag hade en bra deal "Om du tar min dag så tar jag två dagar i rad". Men någon var inte samarbetsvillig.. näh, han trodde han gjorde mig en tjänst när han sa "Du kommer ångra dig Lina, du vill inte ge bort en dag" What?! Jag skulle kunna dödat för att få sova. Så det var bara att traska upp runt klockan sju. Och nu sitter jag här med en kopp kaffe och lite snus (ja, jag har börjat igen men inte så mycket..) och funderar vad jag ska hitta på. Har funderingar på att gå ner i källaren och slipa på hatthyllan.. men skorpan kommer över under dagen och hon har en liten telefonräkning som hon ska jobba in hos mig. Hähäh, så den kan vara bra som straff! ;) Aja jag hittar nog på något, som sagt så ser det ut som skit hemma. Så visst finns det saker att pyssla med, dock bara tråkiga saker.

Igår hade jag en riktig slappardag, gick runt hemma i lodisarna och bara va. Packade som en galning så det mesta ut skåpen är tomma. Och än så länge är det bara skit från skåpen, VARFÖR har man så mycket där? Saker man inte ens använder eller har framme. Ändå så rensade jag ut en hel del som skulle slängas och ge bort. Idag planeras en till innedag.. ska städas och plockas igen. Roslagsbostäder kommer och besiktar lägenheten imorgon, så hoppas det inte är några större fel vi får betala för. Dock har det kommit en spricka i handfatet som jag nästan är hundra på att vi kommer få betala för.. Men i det stora hela så tycker ja inte att det är något att klaga över.

Ska försöka göra ett litet videoinlägg i huset idag när vi ska dit och städa.. Om jag kommer ihåg förstås :)
Klart slut!




Läsa lite saga



  
  Så här blev dopkorten




Videodax

Först videoinlägget! Tog ett tag tills ploetten trillade ner hur jag skulle göra. Lyckades inte vända på videon så ni får titta lite snett ;) Men här är han iaf, lilla Milo ♥


Så underbart skratt!


Som INTE fungerar!

Sleep tight ^^

Nu sitter jag här trött och jävlig och tänkte ge mig på att skriva ett litet onödigt inlägg :) Har precis betalt lite räkningar med semesterpengarna, ja hur känns det?? Äh, lika bra att ha det gjort. Då blir det med över när föräldrapenningen kommer ;)
Tss, vet ni vad jag gjorde igår.. satt i min ensamhet och kollade på hoppgungor till Milo, och sen så hittade jag en som var så sjukt fräck så jag och Skorpan drog till babyland i uppsala för inhandling. Oh shit.. den var så hemsk dyr så jag tänker inte berätta vad den kostade :P Milo har än så länge bara suttit i den några gånger idag men man märker att den är väldigt omtyckt. Skiner som solen när alla djungeldjur låtar. Sen så är han kanske lite för liten för den också, man får ha något under hans fötter som han kan ta tag och guppa i. Men om några veckor borde den vara perfekt, då kanske han tom lär sig att snurra den.

Skorpan sov hos oss under natten för att lilla Oliver kom på morgonkvisten. Sagt och gjort så gjorde han det, det lilla trollet. var helt galen första stunden men sen så lugnande han ner sig.. Kissade x antal gånger på golvet, som inte alls var roligt att torka upp. Han är ju bara valpen så han kan ju liksom inte göra något åt det. Så himla sötis.. MEN, jag har bestämt mig nu. Efter idag så vill jag faktiskt inte ha en hund lika mycket som innan. Visst, dom är jätte söta.. men vilket jobb med en hundvalp.Näh, tacka vet jag katter som sköter sej själva ;) Frank vad väldigt förtjusad i Oliver och ville mer än gärna vara med honom hela tiden. När hunden låg och sov så kom Franka fram och luktade lääänge.. Flingan däremot betedde sig som en spottkobra. Så fort hunden närmade sig så blev hon helt vild, spottade och fräste och "puffade" upp pälsen. Men det gick bra hur som haver i af.. ingen flög på någon och alla var nöjda.

Skorpan och jag (eller ja, mest Skorpan för jag gick och plockade lite runtom) försökte oss på att göra cupcakes. Hittade ett recept av Laila som smakade skit.. usch :S Mycket besviken. Är ju så mysigt och baka och vänta, göra i ordning.. Duka fram och ta första tuggan. Men det blev mer att vi slickade av frostingen. Den var kanon! Får försöka en annan gång, har ju massor av kristyrblommor kvar :)

Jaja, nu har älsklingen kommit hem. Så nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, är förbannat trött. Och imorgon så ska jag gå runt i mjukisar, gammalt smink och se ut som ett troll i håret. För nu är det på tiden att man börjar packa på riktigt.

Godnatt & Klart Slut!



Visst är den ball? :)

Dream on baby

Nu sitter jag här och dricker min frukost :) namnam med chokladshake. Men allvarligt så har jag tröttnat lite, men det kanske inte är konstigt när man hållit på i fyra veckor. Igår så fick jag rycket att beställa hem pizza, det blev en inbakad med champinjoner för mig och en kebab till R. Men som vanligt beställer vi alltid från Rimbo Träffen, där pizzorna mer eller mindre bara smakar deg och tomatsås. Så nu var det fanemej sista gången därifrån, absolut inte värt att trycka i sej en flottig pizza om det bara smakar skit.

Ska passa på att hoppa in i duschen medan Milo sover med Rickard ♥ Luktar gammal kräk med en blandning av sovsvett. Sexy mama ;) Blir ingen träff med Zandra och knoddi heller, blev tvungen att skjuta upp tiden lite för vi tänkte knata runt i huset och kolla in allt nytt. Nu ska ju alla tapeter och golv vara färdiga :P Och vi är sååååå nyfikna. Så Zandra hade inte tid, tråk.. men det får bli en annan gång. Ska försöka hänga med på någon av hennes "mamma-barn" dagar också. Man träffas ett gäng mammor med deras småttingar och åker runt till varandra och hälsar på.. är kanske inte riktigt min grej känns det som, men man får väl ge det ett försök i af. Så idag så kanske jag tar mitt pick och pack hem till Malin och Leah istället, eller så är vi i huset och donar.. får se :) Möta och Pell&Örj under förmiddagen för en lite husesyn blir det som bokat.

Imorgon så ska jag få vara hundvakt åt världens sötaste lilla vovve, Oliver och jag ska bli bästisar. Men han är så liten fortfarande så man kan inte göra så mycket med honom än.. Skorpan kommer över och hjälper till, vet ju inte hur det går med katterna. Flingan lär väl flyga på honom :S Och då kan jag passa på att packa lite när man bade har barn och hundpassning ;) Pettersson kommer över ikväll med vovve för att kolla hur katterna reagerar. Man vill ju gärna inte stänga in någon av dom eller att någon gör sej illa..

Ahaja, duscha var det ja! See ya ♥

TjoåTjim

Godmorgon!

Ah, jag fick sovmorgon idag :) mycket skönt. Jag och R turas om att gå upp på morgonen nu när han är "ledig" från jobbet. BVC ringde för en stund sen så det var likabra att gå upp, hon berättade att barnläkarmottagningen har stängt i två veckor så vår remiss får vänta. Jobbigt! Skulle vara så himla skönt att få en tid.. men nu får man snällt vänta i två hela veckor. Fast vi skulle ha kontakt med BVC ifall han fick sina jätte kräkningar igen. Så det känns skönt att det iaf är under lite kontroll, vår bvctant (eller ja, tjej) är så himla snäll. Har pratat med henne ett x antal gånger pga Milos mage och det känns alltid bättre efter.
Så vi fortsätter i samma spår att rätta till stackars bebis-magen, Katrinplommon och messmör :)

Jaha, det var några dagar sen jag skrev så jag får uppdatera lite! I måndags så kom Nette över med kristyrblommor, jag fick ju inte vara med i tävlingen som att jag var släkt men man kan ju säga att jag vann ändå. Fick massor i olika färger så till i helgen så ska jag baka cupcakes! Yääy* Fia, Thomas och Leia kanske skulle ha vägarna förbi och titta på huset så det passar ju perfekt! Efter Milo vaknade gick vi över till henne, Skorp hängde på också. Fikade lite och kollade på lite klipp från datorn, sen var det sovdags för en av oss som somnade i Nettes famn ♥ Men när vi väl kom hem var han huuur pigg som helst och ville gärna vara vaken längre än vad han brukar. Så det tog typ 1,5tim att natta honom :)

Och igår var vi i huset, oooooh! Och vet ni vad, nu har vi fått upp tapeter. Och klart så har vi valt jätte snygga fondisar som snart kommer på bild. Annars är det vitt,vitt,vitt. Förutom i Milos rum förståss, där ska det vara babyblått. Golvet läggs i dagarna då killen som gör allt ska vara klar imorgon, så då kommer jag självklart gå där som en japan med kameran i högsta hugg! :P
Korten som jag beställde på Milo kom i brevlådan igår också, så fina.. Nu behöver jag bara ett par album att sätta in dom i.

Verkar som att det faktiskt blir fint väder på riktigt idag! Härligt. Till lunch när Milo har sin sovstund ska det bli en redig promenad! Vad så länge sen det blev och det är alltid så skönt att gå ut och rensa skallen lite..
Det går inte alls snabbt för oss att packa heller, usch. Det är ju så grymt tråkigt! Men ja, det måste ju göras så jag kommer ha så mycket sista veckan innan inflyttning. Och imorgon bär det av till skogs hem till Zandra och hennes Meya som är några veckor äldre än Milo.

Och just ja..
nu väger jag 63,2kg! Så nästan nere på inskrivningsvikten som låg på 63kg ;) hhähäh. Nu är det bara några mer till som ska bort sen är det klarbantat för en stund.

Du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd att komma in

Nä nu får det faktiskt ta och komma lite sol, vi behöver ju för faaanken måla vårt hus!! Och Pellan&Örjan med.. snälla vädergudar ^^
 
Milo ligger i babygymmet så jag passar på att slänga in ett litet inlägg ;)
Igår så for jag och Miloplutt hem till Jenny, Stefan och lilla Filip.. och jösses, han var så liten. Lilla bebisen :) Att man en gång har haft en sån liten.. det har jag mer eller mindre glömt. Jätte lugna föräldrar också.. utstrålade så mycket lugn att jag själv kunde hoppa upp i deras famn och somna. Undra om man själv var så..? Eller om man var nervös hela tiden. Anyway, en helt bedårande lite pojke som snart kommer bli Milos lekkamrat. Han var väldigt intresserad och ville ta på stackars Filip hela tiden.. Men man får passa sig, senaste dagarna har han kommit på hur man nyps, väldigt obekvämt.

Under kvällen så åkte vi till huset och dammsög.. men en slang som var alldeles för kort så man kände sig ryggskadad när man väl var färdig. Men gjort det blev i af. För idag kommer tapetserarna, eller målarna kanske det heter.. mja, det börjas med sånt pyssel den här veckan. Något som jag mest längtat till :)

Ska försöka ta oss hem till Pettersson i urkvädret också, gosa med hennes vovve. Fick en liten titt igår då vi var över och lånade lite skarvsladdar.. helt sjukt söt. Jag vill också ha! Men, det får vänta.. i nästa liv kanske eller när man är pesionär :)


Min bebis har också vart liten.
Kortet taget på väg hem från BB


Har sett att vissa lägger upp egna filmklipp, hur gör ni? Jag vill också ;)

Vilken färg har själen älskling?

Idag har jag inte gjort något vettigt alls, inte ens duschat.. Iofs busat massor med Milo och övat att ligga på mage, något som han hatar mer eller mindre. Fast det gillas mer och mer.. R är och målar vårt kära hem och gör jag inte ett piss. Gossen är precis nattad och det återstår väl att plocka upp i badrummet. Eller snarare torka.. tog ett litet kvällsbad som slutade med att jag blev mest blöt :S Det ska skvättas och stänkas självklart, annars är det ju inget roligt ;)

Mjamja, imorn bär det av till ntälje hem till Jenny, Stef och bebbe :) har bunkrat upp med lite cashewnötter och tänkte sätta mig i köket och pyssla lite med min dåliga fantasi.
Och vet ni vad, skohyllan blev faktiskt inte så pjåkig.. Vi hittade lite lackfärg hemma och tog sista lagret med rollern. Men det blev lite tjocka lager på vissa ställen men det gömmer man lätt med lite skor ;)
Hoppas ni har en lite roligare kväll än mig!

Byebye


Träna, träna, träna






Gör som mig, tävla :)

Jag är med och tävlar hos Nette som firar två år med bakning! Var med du också och tävla om jätte söta kristyrblommor i olika färger. Tävlingen håller på fram till den 13 juli, så skynda!





Mami is hurt?

Igår i började vi måla om skohyllan.. och jag är nära på att elda upp skiten, ser helt bedrövlig ut. Ser ut som att en femåring har stått och stänkt färg på den.. och taaadaa, det är jag och R som har gjort ett tappert försökt med dåliga penslar och väggfärg. Att man inte visste bättre.. nu sitter man här istället och är så arg för att det har gått fel och jag tänker inte sätta mig en fot nere i källaren för att fixa till den. Nu är jag less efter 3 målningar.. fyyyyy!

Under kvällen så blev vi bjuda hem till Pellan och Örjan, där fick vi massa god mat och dricka! :) Spelade spel och hade allmänt trevligt! Milo vaknade ledsen några gånger under kvällens gång men har är ju inte riktigt van med ljudnivåerna.. här hemma när han nattas så är det ju inte mer än tvn på eller att det snackas lite. Så det var en prövning, som fungerade relativt bra.
Åkte hem strax innan ett och somna som bäbisar alla tre ♥

Och mamma, jag vet ju att du faktiskt också läser min blogg. Det var absolut inte meningen att trampa dig på tårna eller göra dig ledsen.. Jag är jätte tacksam för dina råd och tips så länge de håller sig till den nivån. Jag är jätte glad att jag har dig som ställer upp och finns där. Men du vet ju hur du är? :) Kan aldrig erkänna att du har fel eller förstå att saker och ting förändras efter 23år. Så, släng dina vi föräldrar tidningar på vinden och uppdatera med mina vettja! Det kommer ju mer barnbarn ;) Är allt okej..?

Nu vaknade Miloplutt och nu är det dags för lite smakis av potatis&majs.. mumma! Skulle vilja åka och köpa någon rolig leksak till honom.. känns som att han blir uttråkad av samma gamla vanliga. Men, säkert bara jag som inbillar mig.. men, nytt är alltid roligt!

Tack för mig!


Update för att R läst igenom mitt inlägg om målningen på huset: Det är ena långsidan som är målad, jag skrev tidigare att det var kortsidan. Men big nono, jag skrev fel. Sen så var det något med som han la märke till också.. inte lätt när man har karln som lusläser vad man skriver ;) , R du får helt enkelt finna dig i att det ska stå lite hur som helst ibland.

It isn´t so hard to see, we´re in heaven ♥

Morsning!

Det var skönt att skriva av sig lite igår :) Men fick lite dålig samvete när vi gick till sängs, det är ju där man verkligen hinner tänka igenom allt mellan himmel och jord. Var inte menat att vara elak eller så.. bara att få ett slut på det hela. Tänkte även på en stackars kissekatt som vi såg när vi hade Bvc-tiden.. en liten rackare som kanske hade ramlat ner från ett fönster. Gick runt och jamade och var jätte ledsen nere på centrum.. tänker på min stackars Felix som också gjorde det en gång i tiden. verkligen gjorde ont i magen att se den gå runt och inte veta alls vart den var.. usch :( Ville rädda det stackars knytet men saker kom emellan och jag glömde bort...? :( Nästa gång är det väl en av våra som springer runt och inte hittar hem, och inte får någon hjälp.. Så jag kommer bli straffad för att jag inte räddade han/hon.

Skorpan kom över igår och vi spelade wii och gosade med Milo. När hon gick hem slog jag och R på en film som vi aldrig hann se klart på.. båda blev trötta och somnade som stockar när vi gick och la oss. Beställde hem nya dopkort också, med rätta siffror (hoppas ja iaf, lär väl säkert vara något annat det är fel på med min härliga tur). Idag så ska jag börja slipa på skohyllan för att sedan måla. Men jag är lite rädd för att vara själv nere i källaren.. känns som att det går runt lik där och någon kommer stänga in mig. Så skorpan får sitta med och vaka.. då känner mig sig trygg, min bodygard. Haha :)
I helgen så bär det av hem till Jenny, Stefan och lilla Filip! Har ju inte sett det lilla knytet än och det ska bli så himla mys.. Milo kommer säkert se ut som ett sumo om man jämför!

Just ja, den riktiga färgen på huset har kommit upp på ena kortsidan. Dock bara en strykning men det ser jätte fint ut!
Nu är det dags för lite undan plockning av massa Milosaker.. en grej som jag blir lite fundersam över är varför alltid Ior eller Tiger gossedjuren ligger på golvet. Flingan måste ju vara bestatt..



Visst blir det fint? Som skrivet ovan, bara första strykingen.



En ful gammal bild från förra året, den klassiska bodyguard bilden ;)

Regninga torsdag

Nu är vi hemkomna från Norrtälje och BVC. I ntälje så lämnade vi in bilen för lite omsorg, den fick en ny lampa och olja :) Under tiden gick vi till flygis och tog en kaffe. Milo passade på att visa upp lite nytt bus han har kommit på också.. han pruttar med munnen, haha :) så söt. Han har vart så himla glad idag vårat lilla bus..
När bilen var färdig så åkte vi till Rusta och köpte lite färg, och annat krafs jag behöver till våra hallmöbler.. så snart får jag väl sätta igång med det, men jag vet inte riktigt när jag ska få tid..? Rickard fick med sig lite tennisbollar från Intersport som han var hur nöjd som helst med, var tvungen att ta upp förpackningen flera gånger för att bara beundra. Så jag antar att Örjan kommer få höra minst lika mycket om sina fantastiska tennisbollar ;)

Dopkorten kom idag också. Och jag blir SÅÅÅÅÅ jävla arg på mig själv att jag har skrivit fel!! Rickards nummer är fel med en siffra och det värsta.. jag har skrivit fel på Milos födelsetid :S jag blir så less. R mobilnummer hade man kunnde fixa till med ett sträck bara men med klockslaget är krångligare.. så jag får helt enkelt beställa nytt. Satans helvete vad typiskt.. Tyckte att jag kollade igenom många gånger, men tro på fan att det är något fel iaf.. ja, SUCK!!

Bvc då, Min älskling :) Idag blir han 4 månader och tiden går så fort! Kan inte förstå hur han fick plats i min mage. Saknar att ha honom där inne ibland.. när han väckte mig med en buff på morgonen och alltid hade hicka på kvällen.. känslan att ha något som växer i en är helt otrolig och går inte att beskriva. Idag så väger han 8045g och är 65,5cm lång. Bara vuxit en halv cm sen en månad tillbaka med varken jag eller R är ju speciellt långa.. I vikt går han iaf upp som han ska, trots matvägran och ont i magen. Pratade lite om smakportioner och hon tyckte att det var jätte bra att vi hade börjat redan som att han verkar så pass intresserad. Milo sitter ju alltid med oss när vi äter (om han inte sover middag förstås) och smaskar förfullt, gott gott :) Sen tog vi även upp om att andra som tex, mamma/mormor etc som lägger dig i när det gäller hans mat.. det får inte vara si eller så, man ska helt enkelt göra som dom för så har minsann dom gjort med sina barn och blabla.. Ja, jag vet inte hur ni andra mammor har det men för min del så blir det alltid tjafs om något som de ska lägga sig i med. Säger varje gång, det är mitt barn och jag gör som jag vill. Fungerar inte det så frågar jag efter råd! Och när jag ändå skriver av mig lite.. Det är inte bra att ge Milo mosad potatis med smör och salt, jag frågade idag på bvc och hon sa absolut nej! Så nu kan vi sluta tjata om det tycker jag..
Förstår inte varför det ska vara så mycket press hela tiden, hur hade det vart om jag var 35? Hade någon fortfarande sagt hur jag skulle uppfostra mitt barn och hur/vad/när jag ska ge mitt barn mat? Varför kan inte jag få pröva mig fram som andra mammor utan att det är fel för att jag inte gör som min mamma eller hennes? Och allt hysteri om kokt potatis, ta er potatis och kör upp i röven! Är det så jävla viktigt att lära sig att äta potatis? Vafan hände med grönsaker eller fisk, är inte det viktigare? Folk i min omgivning tycker att jag är dum i huvudet för att jag inte gjort denna speciella röra "Ge ungen potatis, jag säger bara det.. ge honom potatis!!"eller "Lär du honom inte äta potatis så kommer du aldrig få honom att äta!"- jag vet inte hur många gånger jag hört det senaste veckorna så jag blir arg så fort potatis nämns. De tycker att det är fel att ge barnmat på burk som är hur beprövat som helst.. finns ju inte ett spår av dåliga ämnen i. Shit, ja.. det finns mycket som jag tydligen gör fel, det här är bara en liiiiten del.

Hmm, funderar smått om jag ska lägga ut det här inlägget.. kände att det mesta bara rann på när jag satte igång, men vad vet jag? Kanske nån förstår hur jag känner iaf..? :S

Från det ena till det andra iaf, Milo älskar att stå och gärna hoppa upp och ner! Blir lätt uttråkad och vill gärna vara i centrum, blir han inte det då skriker med med en jätte ljus röst tills vi tar upp honom. Suger på tummen då han inte har nappen tillgänglig, dock inte på natten.. då är det bara napp som gäller. "Pratar" jätte mycket och har precis lärt sig att prutta med munnen. Älskar att flyga flygplan och bli kittlad med mammas eller pappas mun på magen.. då skriker han till och ögonen bara lyser om mer! Så söt. Vi älskar vår lilla plutt och jag kan inte tänka mig ett liv utan honom, han gör mig hel ♥ Allt han får tag på åker in i munnen för ett litet smakprov..

Nu har han vaknat och det är lite matdags!
Tjingeling

Oh baby baby



Aw, man dör ju! Blir man inte glad av dessa små så..ja då måste man va bitter :)



MySims Racing

Kvällen igår bestod av MySims Racing. Väääldans roligt spel,
och jag vann många gånger av R :) hähähä



Städning!

Igår så började jag packa ner lite från garderoberna.. lite..? Vad säger man, det är ju där man gömmer ALLT som man inte vill ha framme. Så det blev mycket.. och det går ju inte speciellt så fort när man har en liten man ska underhålla också. Så man får passa på när han sover, men då är det mycket man ska hinna med. "Äh, det där kan jag göra när Milo sover" :) Med lite hjälp av kattFrank så gick allt betydligt saktare också, han ska bita på allt och vara allmänt irriterande.

Rickard stackaren är uppe vid huset varje dag, han målar och städar. Är inne på sin fjärde vecka semester och har inte haft ett dugg ledigt.. men så blir det väl kanske när man får barn i samma veva man ska bygga hus? Låter ju logiskt.
Idag så kanske till och med den gråblåa färger kommer upp.. så man kanske får ta sitt söta lilla nylle upp och titta ikväll ;)

Idag så blir det pyssel hemma, vi tvättade igår så allt står i Ikea-påsar och det som ut som.. ja jag vet inte vad, det är prylar överallt och som vanligt en massa katthår! Ska över till mormor om en stund också.. Hennes sis Ammy och hennes Bengt är på genomresa. Och de ville ju se lilla Milo :) 

Adjöss från oss!



Det här lilla monstret har väckt mig från kl 02 - 07 varannan halvtimme i en veckans tid.  I natt så var han en ängel och vaknade bara en gång ♥ me like.


Busmilo

Tog fram gåstolen så att Milo kunde sitta själv en stund, han vill ju som sagt INTE ligga ner. Och det var mycket uppskattat, av både Milo och Frank. Frank tror att alla Milos saker är hans. Ända sen jag var gravid och började köpa hem prylar har han (eller ja, Frank är ju faktiskt en brud men beter sig som en kille) alltid tyckt om barnsaker :)












Väggdekor

Det blev ingen titt på någon gullig vovve, han behövde komma sej till ro först. Saknade sitt mami lite :) Sötis! Men jag hittade annat att underhålla mig med.. beställde hem väggdekor och åkte och köpte tyget till dopklännigen. Och självklart en massa massa bus med Milo som sover middag nu.. han har vart lite gnällig senaste dagarna, eller han tappar humöret lätt. Vill att man ska vara med honom hela tiden och leka.. så det är rätt så skönt när han sover, då hinner man vila upp sej själv tills nästa rond!

Ikväll så ska vi till huset och plocka undan plankor och sopor från tomten. Så Skorp och hennes Malin kommer över efter jag nattat plutt ♥




Den här ska sitta i hallen

   
Toalett dörren och några bilar i gul, ljusgrön och ljusblå till Miloplutt
Gjorde oxå en egen text med "Miloplutt" som jag tänkte ha vid hans säng

I got my angel now

Ja hörrni ni, igår så fick jag mycket bra saker gjorda :) inbjudningskorten och sen satte jag mig och knåpa fram foton till framkallning.. trodde det skulle bli mer än väntat eftersom det var så pass mycket. Men till min förvåning blev det ca 270st bara :P

Skorpan kom förbi och vi tog en liten promenad, syndade med en mjukglass på vägen hem.. har blivit mycket små gotti den här veckan, så jag har faktiskt inte gått ner ett gram. Snarare gått upp två.. ruttet. Men det är bara att vara strängare mot sej själv helt enkelt.. eller ja enkelt är det ju definitivt inte men jag får fan skärpa till. Det är ju så nära :) Så om alla kunde vara så snälla och sluta fylla år så att jag slipper äta godsaker!!
Efter prommisen så satte vi oss utanför lägenheten och smaskade i oss lite jordgubbar, eller bara ja.. för Skorp tycker inte om? Eeehm?! Satte upp lite filtar i liggvagnen så att han kunde sitta och leka med sina saker. Det är ju mycket roligare att stå och sitta när man är vaken.

Sen så gjorde vi lite mat och senare på kvällen drog vi till huset.. Som återigen blir SÅ fint, blir mycket tjat så ni går hålla ut. Snickarna är färdiga och har åkt så nu väntas en elektriker och målare som ska dona inomhus :) Och snart är hela huset grundfärgat..

Idag så ska jag, Milo och Skorp hem till Pettersson och titta på hennes vovve :) Oliver är en 8v labrador och flyttade hit igår, lillavovve, han kommer ju vara hur söt som helst!! Verkar som att det blir konstigt väder idag igen, man vet ju inte hur man ska klä på sig. Ena stunden är det så varmt så att man svettas som en gris och andra fryser.. Menmen nu är det dags att ta en lååång dusch medan Milo sover och Rickard e hemma :) Så söööönt.




    




Söndagspyssel ♥

Nu har jag äntligen gjort dopkort :) eller gjort och gjort, beställt i en färdig mall. Och en annan sak som verkligen skulle behövas är att gå igenom alla bilder och beställa hem. Som inte kommer bli det lättaste när man äger 700st BARA på Milo sen han föddes! Humhum, ja det finns lite att pyssla med idag :) Sen så har jag även kommit på den briljanta idéen att fräscha upp våra hallmöbler.. Vi har Ikeas Leksvikserie och färgen kommer inte passa i huset. Så det som ska göras är att piffa upp den med lite ny vitfärg istället ;)

Nu ska jag ta mig en chokladshake och pyssla vidare, skål!


Milow - Ayo Technology


Skorpdagen

Grattis min älskade Skorpa på 19-års dagen!



                                                                Sorry för bilden

Och lite mer bilder från huset


 

Grundmålning och takplattor tar sin plats

  
Hallen

   
Öppningen mellan kök och vardagsrum

  
Taket och hallen till sovrum och toalett, skorp kom med också.

 
Övervåningen

PervoFling

Tjohej!
Skönt att det ska komma lite regn, det ser jag verkligen fram emot :) najsnajs. I torsdags så tog vi oss en tripp till Grisslehamn, drack en smoothie, gick runt och runt.. hittade väl egentligen inget speciellt att göra, vi tog oss aldrig till någon strand eller liknande. Efter lite velande vart vi skulle ta vägen så slog vi oss ner vid en liten brygga, i skuggan! Haha, är man klen så är man.. nä men allvarligt.. skulle kunna tänka mig att bli lite brun, fast det är så bökigt med Milo.. han kan ju inte sola direkt! + att han blir lätt uttråkad senaste dagarna. Tidigare kunde han ligga länge i babygymmet men nu så är det max 10-15min, då börjar han gnälla med sin ljusaste ton så att han blir tvungen att hosta varje gång. Lillaskiten :) Han vet precis hur han ska få som han vill! Och inte kan man låta sitt hjärta ligga och skrika, så självklart att han får som han vill också.

Var äntligen upp till huset igår! Har ju inte vart där sen i söndags så det var på tiden :) Och shit vad mycket det har hänt.. nu så ser man verkligen att det ska bli en riktigt hem där inne, all skit är borta och det står inget i vägen. Lister och tak är uppe, sladdar är dragna dit de ska och alla hål är igen spikade! Det gillar vi! Sen så är takplattorna på g upp och som jag skrivit tidigare så målas det också.. Häääärligt! Och nu är det ju inte alls långt kvar tills vi flyttar.. typ 3veckor, mja.. det lät iofs ganska så långt.

Min morgon har bestått av att försöka få bort allt Flinganhår i alla Milos saker inklusive soffan, fy fan säger jag bara! Den där katten är ju extrem på att fälla.. saken för det ju inte bättre att hon är vit heller, det är vitt överallt! SUCK! Nu är det mesta borta iaf, men jag vet.. att om några timmar igen så ser det exakt likadant ut! Tror att Flingan har fått någon släng av solsting också, man kan komma på henne ibland när hon jukkar på Ior? ehm, trodde minsann inte att honkatter kunde jukka. Hon ser heeelt hemsk ut iaf.. Men visst är hon söt och rar, men jag känner att hon skulle vara mycket mer omtyckt av både mig och R om hon inte ägde päls.

Idag så fyller min käraste sis år, Skorpan! Yaaj. Vi ska på kalas runt ett så det är väl kanske lite bra att göra sej i ordning medan grisen sover.. Rickard ska pyssla lite i huset innan, massa skit som ska köras till tippen! Jaja, vi hörs när vi hörs!


Lite bilder från Grissel



   
 



Boom Boom Pow

The Black Eyed Peas - Boom Boom Pow
har klistrats fast i min hjärna







Sommartider hejhej

Sitter och funderar på om jag ska orka sola idag..? Absolut det värsta jag vet i hela världen. Och JA, jag sitter hellre i skuggan.. Men det kanske är på tiden att få lite färg, bländar ju folk som jag går förbi.. Eller om man ska smörja in sig med lite brun utan sol med risk att få bajsränder..? Återstår att se.

Igår så kom vår tv, och hjälp vad den är stor. Visst förstod jag då att en 50tum skulle vara stort.. men inte så här, arsch! Det kommer bli så fint i vårt hus! Och självklart skulle R riva upp och kolla allt på momangen, men han fick gott vänta tills på kvällen. Vi gjorde en massa braiga-saker igår, vi städade och drog till Arninge för att storhandlade. Skönt, då har man det gjort! Svängde även in på Babyland och fyndade lite parasoll (ett orange som är aningens fult), en bitring, ljudleksak och ett myggnät. Bara bra-o-ha-saker :) På kvällen så kom Skorpan och slog sig ner med mig i soffan och snackade skit.. finns mycket att älta om, eller älta.. nej, saker man verkligen stör sig på som aldrig försvinner, blir bara värre och värre. Slutade med att jag somnade runt 01.30 i natt för att jag låg och tänkte och blev irreterad.

R och hans pappa har börjat måla kortsidorna på huset också, det är full rulle där uppe nu. Själv så har jag inte vart där sen i söndags så ikväll har jag bestämt att vi ska dit.. behövs säkert städas också, så vi har nog lite att göra där uppe. Idag känner jag för att göra en dagsutflykt.. ta med lite fika (frukt för min del då) och sitta vid någon klippa, doppa fötterna och bara vara nöjd med livet..Ser än så länge inte ut att vara ashett ute men jag lär ha fel, slår ju som en vägg så fort man går ut. Nä, jag ska allt försöka få min karl ur sängen snart! Nu ska jag ta hand om lite disk och mata alla våra odjur till katter!
Ha en skön dag i solen! Kram!




      

  
 
    

RSS 2.0