Nu är Milo dopad ♥

Så då har hela helgen rusat iväg i ett nafs och vips så är det måndag igen. Helgen har gått fort, som det alltid gör. I lördags så var det mycket pyssel med dukning och plock med smörgåstårtorna inför dopet. Självklart gick vi och la oss alldeles för sent för man var helt död på söndagsmorgonen..
Miloskrutten vaknade med gotthumör som alltid ♥ Jag åkte hit och dit för att hämta och lämna tårtor, köpa strumpbyxor och sista plocket i lokalen. Sen åkte vi till kyrkan och gjorde oss redo.. Milo tyckte inte att det var någon höjdare att klä på sej dopklänningen, den var aningens för trång runt bröstet. Killen växer ju som ogräs :) Men han fick på sej den iaf.. Själva dopet gick super fort! Sjunga lite, upp till altaret och blöta huvudet, sjunga lite till. Sen färdigt! Lite trist då jag hade velat att det var mer personligt.. nu kändes det mer som att vi var där för att lyssna på lite böner. Inte för att döpa vårt barn.. Men jag är nöjd iaf. Milo skötte sig exemplariskt..
Faddrar är moster Skorpan och faster Pellan. Jätte tack!! Själv fikat höll till i "vibygården", bredvid folktandvården i rimbo. Vi som gick på "kyrkans barntimme" (jag var mest där för att man fick goda frallor till mellis) i rimbo vet precis vart det är ;) Där bjöd vi på smörgåstårta och jättefin (och goood) doptårta som Nette gjort.. Milo fick många fina och bra presenter av släkten! Stort tack till er alla som var med :)
Bilder kommer så fort jag fått in några, så ni som har.. skicka över dom till mig!

När vi kom hem så fick Milo middag och sen mot nattningen så blev han helt super trött. Fick sitt vanliga kvällsbad och sen gjordes gröten i ordning. Men ikke, denna karl var inte alls pigg på att äta. Skulle enbart SOVA! Grät helt hysteriskt tills jag la honom i vår säng och gosade med snutte. Somnade på ett kick. Lillapyret, en lång dag med massor av folk. Klart man är trött :) Lyckades bli jätte förkyld på kuppen också så det blev en hel del bök i natt. Upp och ner till hans säng x antal gånger tills jag gav upp och la honom emellan oss.. Så då somna han om gott :)

Och idag så har Milo och jag åkt och storhandlat med skorpan i Arninge. För ovanlighetskull så tog vi Coop, har alltid handlat på Willys eller Ica Kvantum tidigare. Där så var det stort, nästan för stort för att man skulle hitta grejerna. Så jag återgår till de affärerna jag iaf har ett hum om vart varorna kan vara :) Milo återigen lite obekväm. Täppt i näsan och inte på sitt bästa humör, var ledsen i början men sov mestadels. Att storhandla med en saab 9-3 samt ha en barnvagn, bilbarnstol och två vuxna är SKIT! Jag älskade vår bil innan Milo kom, nu så är den rena pesten. Jag blir helt tokig varje gång jag ska få in allt i bilen, och tro mig.. det går. Men man blir förbannad minst 100ggr innan allt är på plats. Så det här mina läsare, det var SISTA gången jag storhandlar. Nu ska allt min käre sambo få göra den där proceduren. Han som inte alls tyckt/tycker (?) att vi behöver en kombi.. Men när det är jag som åker med den och kånkar in och ut. Nu efter 5½månad har jag fått nog! Jag undrar hur länge jag ska behöva svälta efter maten i kyl/frys tagit slut.. hehe ;)

Vi tog även en sväng in på babyland och köpa lite badfiskar och en haklapp åt Milo (ingen höjdare att leka med schampo flaskor heller). Jaha, och nu är det kväller.. R är och spelar tennis och jag är trött. Vet inte om jag ska slå på en film eller lägga mig i badet..? Vore super att bada men Milo knorrar till bland så då måste jag komma till honom. Dumma förkylning..

Imorgon så vankas det klädparty hos grannen. Jag tar med mig Malin och Zandra :) Under dagen så kommer en mäklare och ska värdera huset, läskigt.. hoppas vi inte gjort ett dåligt köp!
Det var allt från mig!



Kommentarer
Postat av: Papps

Hej Lintroll,

Tack för senast. Bilder skickade i mailen.

/Kram

2009-08-31 @ 21:39:55
URL: http://intruder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0