Bilder från köket

Slog mig ner i soffan framför tvn med en stor kopp te och en knippe vindruvor, "Kommissarien och havet" på tv4 började kl 21. Men jag blev helt störd, antingen måste skiten vara dubbat eller så är det stort fel på filmen. Ljudet hänger inte med alls, när de pratar då ser det helt fuckat ut. Tillslut så är det det enda man tänker på så man glömmer att ens titta. Så nä, far och flyg!

Tog lite bilder på köket hemma istället; Ser lite trist ut i själva "köksdelen", men sånt kommer, gäller bara att veta vad man ska ha. Så småningom så blir det kakel, vi har tänkt något i svart som passar fondväggen. Men så här ser det ut än så länge iaf.

 


 

Nu blir det nattinatt för mig, Rickard kommer hem strax efter tolv så jag kommer säkerligen sova som en gris när trampar in genom dörren. Imorgon så ska Milo få toköva på att sitta, alla andras barn sitter jättebra så nu ska banne mig min också det ;) Kanske blir en sväng till Norrtälje för att kolla efter en ny bil. Snart att vår Saab 9-3 ett minne blott, om någon köper den förstås..


Kommentarer
Postat av: Elli

Vad fint ni har det :)

2009-09-14 @ 00:18:29
URL: http://elliaurore.blogg.se/
Postat av: Patricia

Vi försökte också titta på filmen men det gick ju för tusan inte.. fruktansvärt dålig dubbning! Pinsamt.Jag fick brev om öppna förskolan för nån vecka sen, hade tänkt gå dit men så fastnade började jag tveka iochmed all sjukdom som cirkulerar.. :/ Men om du vågar gå dit med Milo så är det nog bara jag som är fjantig :P På tisdag ska vi tyvärr bort men någon annan dag i veckan kanske? Skulle vara skitkul! :)

2009-09-14 @ 08:31:05
URL: http://smokingcankill.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad fint ni har det hemma :)

2009-09-14 @ 11:36:54
URL: http://llinda.blogg.se/
Postat av: Elli

27:e har jag bf. Aurores förlossning började egentligen väldigt bra, men bm på MVC hade missat att hon låg i säte. Så när jag varit inne ca:1 timme och bm skulle kolla om jag var öppen, upptäcktes att ena foten var på väg ut. Efter att en läkare varit in, bestämdes att jag skulle få föda vanligt. Men då hade andra foten glidit ner (och så går det inte att föda), så jag fick en spruta som stoppade värkarna och snittade akut. Och jag har alltid varit livrädd för snitt! Inte blev det bättre efteråt heller, även fast jag inte hade ont efteråt och allt gick bra.. Jag är om möjligt ännu räddare för det nu än förut!Ja, det skulle vara kul att promenera :) Jag känner ju inte överdrivet många som har barn :P

2009-09-15 @ 00:00:34
URL: http://elliaurore.blogg.se/
Postat av: Therese

Tjusigt! Får man fråga vad ni fick ge för hela huset?

2009-09-15 @ 11:36:15
URL: http://tisskisset.blogg.se/
Postat av: Patricia

Var det kul på öppna förskolan? :)

2009-09-15 @ 20:34:32
URL: http://smokingcankill.blogg.se/
Postat av: Elli

Jag gick i Norrtälje som nu. Hon jag har nu frågade om förra förlossningen och vem jag hade. När jag sagt det sa hon "Ja, hon missade några säten minns jag" Så alltså har hon gjort samma miss med flera!

Ja, jag fick en förlossningsplan förra gången, som jag nu försöker fylla i så bra som möjligt.. Tycker det är svårt! Men lyckas få med det viktigaste tror jag :)

2009-09-15 @ 21:25:49
URL: http://elliaurore.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0