Ga Ga Ga

Igår kväll så bjöd jag och Milo (Pappa R jobbar kväll) över Skorpan på laxmiddag , mumma. Till efterrätt så blev det mormors äppelpaj med vaniljsås, inte helt fel det heller ;) Hon knoppade även över i "hennes rum". Mycket mys och uppskattat! Idag så vaknade vi 6.30, eller rättare sagt Milo som bestämde sig för att vakna. Låg och mös en stund i sängen och kollade på The Voice sen blev det lite frulle. Gjorde i ordning oss för en sväng till Täby C där vi fördrev dagen.

Milo fick två tröjor från POP av presentkortet han fick av Marina, Sofie, Jossan & Moa. Fanns jätte mycket fint så som vanligt blir det en del tramp fram och tillbaka till olika plagg innan man bestämmer sig. Beslutsångest. Letade upp bröllopspresent till Fia och Thomas och till mig själv blev det två par leggings från Gina. Leggins är typ det enda i byxväg jag går i, det kan nog många som känner mig intyga. Men ett par snygga jeans är ett måste när rumpan sitter som den ska ;)

Milo har vart trött i stort sett hela dagen. I bilen på väg hem så sov han som en stock, vaknade när vi kom hem men blev så arg. Så vi gick och la oss i sängen och han somnade om lika fort igen, vaknade efter 2tim. Skrutten ♥ Och nu så sover han sen klockan 19. Glömde ge honom hostmedicinen innan läggdags också, så jag hoppas det inte blir allt för jobbigt för honom. Vaknar ju fortfarande och får panikhosta och spyr, skit läskigt när man inte hör när han. Så det blir ett x antal vändor till han rum efter hostningarna om nätterna. Btw, har jag skrivit att det går super bra för honom att sova själv? Det var nog mer jag som hade separationsångest ^^ Man sover så mycket tyngre när man inte hör honom lika bra. Tidigare så vaknade jag så fort han vände på sig, snarkade till eller bara bökade. No more!

Nu så har jag precis kokat ihop hemgjord barnmat från grunden *klappar sig själv på axeln* Var skit roligt! Det blev potatis, kyckling, broccoli och majs. Så hoppas han uppskattar det, blev ju en del portioner att frysa ner. Men bara för att man vart duktig så kommer han säkerligen spotta ut det..
Nu så jag ska borsta nötterna och förflytta mig till sovrummet! Trött, trött, trött.


När mamma pratar "bebisspråk" kan man inte annat än skratta.

(Videon blir rätvänd efter 20sek)


Kommentarer
Postat av: Therese

Leggings är det bästa som finns! :) Trevlig helg!

2009-09-18 @ 10:07:19
URL: http://tisskisset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0