Det blev en flicka!

Grattis Sara, Robin och storasyster Ebba
Idag klockan 13.03 föddes en liten flicka på 3245g och 46cm lång ♥

Massor av grattiskramar från oss ^^


Kommentarer
Postat av: susanna

Harry slutade i princip att äta nattmål när han var 2½ månader förutom vissa korta perioder(är nog ganska lyckligt lottat med det). Ännu händer det nån enstaka gånga att han vaknar och är så ledsen att jag ger honom välling för att jag inte orkar. När vi använde 5min så gjorde vi det bara på kvällen och om han vaknade till tog vi honom till oss och han fick somna om där.

Nu söver vi honom i vår säng på kvällen och dagarna och oftast kommer han över till oss mellan 5 och 7 på morgonen för att soman om och sedan dricka välling mellan mellan 6 och 7. Att han sover hos gör inte mig nåt, tycker bara det är mysigt. Vi använde inte heller 5min på dagarna vilket jag inte orkade eftersom han sov så ofta på dagarna när vi gjorde detta. Tanken var att vi skulle de me men vi hann inte. Däremot så hittade vi ett mönster att om han inte sov i sin säng på dagarna funkade det på kvällarna. Så han sov i vagnen eller i vår säng(vilket ju inte är att föredra ur säkerhetssyndpunkt)

Nu när vi söver honom i vår säng funkar det i regel ofta bra förutom när han har sina dagar. Däremot så funkar det inte när vi inte är hemma, vilket såklart vorde önskvärt!

2009-09-12 @ 21:08:41
URL: http://grodyngelpojken.blogspot.com
Postat av: Linda

Tack :) skorna blev verkligen perfekta! Dessutom höll vi till utomhus så jag är glad att jag inte hade några killerheels :)Aa men det var ändå första stället man var på, och när både uppe och nere var öppet, då var det fart på kvällen haha!

2009-09-13 @ 11:38:57
URL: http://llinda.blogg.se/
Postat av: Malin

Det är för ett annat bolag, MCA Airlines.. Ska jobba som timmis, passar mig perfekt nu när det är så mycket handboll! :)

När börjar du jobba igen då?Kramar

2009-09-13 @ 12:28:14
URL: http://msoder.blogg.se/
Postat av: Therese

Är det sara hjelm som blivit mamma igen?

2009-09-13 @ 17:32:40
URL: http://tisskisset.blogg.se/
Postat av: Therese

Mer en kick av att falla ur planet! :) Vi hoppade i nyköping.Va kul! Det går verkligen undan för folk! Man kanske ska börja snart för att hänga med.. hehe.

2009-09-13 @ 21:00:48
URL: http://tisskisset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0