Stora killen ♥

Som sagt var vi på BVC idag för att kolla så att pojken växer och utvecklas som han ska. Och självklart gör han det. Fina, fina Milo. Han väger nu 9410g och är 73cm lång. Klarade alla "kontroller" med guldstjärna i kanten ♥ 8månader blev han till och med idag, tiden går fort nu.

 

 


Imorgon så är det avslutning på babysången. Så trist att det redan är slut! Så det blir att leta upp något nytt roligt för honom. Hört att det finns något "klapp och klang" på kyrkans barntimme, någon som vet något om det? Jenny kanske? ;)

 

 


Kommentarer
Postat av: Linda

8 månader redan!Herregud vad tiden går fort!!

2009-11-09 @ 21:56:07
URL: http://llinda.blogg.se/
Postat av: Jossan

Nej tvärtom. Hoppas det är laktos, för om det är mjölkprotein så måste man ta bort allting och vara jättenoga med vad han äter. Charlies pappa är allergisk mot mjölkprotein, så vi lagar ju mat idag som är helt mjölkfritt.



Hans plastallergi visar sig i stort sätt bara om han sitter på plastsitsar på toaletten, eller o han har vantar på sig som är gjorda av polyester. Vilket typ alla vantar är som finns att köpa...



Vi ses på babysången =)

kram

2009-11-10 @ 08:33:47
URL: http://josefinloof.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja det är jättekul! Trodde faktiskt att han skulle börja gå lite senare, men det blir bara mer och mer =) Ja det var kul att Tessan fixade till min blogg. När man haft den så länge så lessnar man faktiskt. Hehe du får tjata på han. Det är säkert skitsvårt så jag provar inte ens.. =)

2009-11-10 @ 09:37:04
URL: http://itsallaboutjack.blogg.se/
Postat av: Papps

Hej Lintroll.

Snygg layout!/Kram

2009-11-12 @ 16:14:25
URL: http://intruder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0