Hej hej hallå dagboken

Nu är äntligen bredbandet på plats och en super snygg liten dator, najs som fasen! Har dock inte hittat sladden som man för över bilder med från mobilen men den ska letas upp imorgon ;)

R är och spelar tennis med sina män och Milo är nattad sen en timma tillbaka, så då passar jag på att läsa igenom alla bloggar jag har missat. Finns ju en del att gå igenom efter 2v!
I söndags blev Milo hela 5 månader. Tiden går jätte fort, precis som alla säger och "tjatade" om när man vad gravid. Och ja, jag förstår verkligen.. Jag och R satt häromdagen och kollade igenom alla bilder från födsel till nu, och man blir ju alldels stum. Vilket underbarn! Han kommer få så många tjejer efter sig när han blir äldre, men ack vad jag ska lära honom att tjejer är bäst! ;) I måndags så var det tänkt att Milo skulle ta vaccinationen men som att vi båda är förkylda så var det bäst att ta en tid nästa vecka istället. Skönt, är egentligen INTE alls sugen på den där sprutan från förra gången. Har blivit lite skrämd, hatar sprutor i det stora hela också. Men efter Milos matvägran och svängiga humör i 2 månader efter den första så hatar jag dom ännu mer. Men nu är han så go och glad, världens finaste. Magen och maten börjar reda sig riktigt ordentligt!

Här i huset så har vi kommit i ordning jätte fint, det känns som vi. Vårt hem. Längtar tills trädgården kommer igång så att man kan få pyssla lite där också. Nästa sommar kommer bli helt fantastisk! Den här sommaren så har vi inte haft semester alls, eller.. vi åkte ju till Grissel en sväng, det är den enda. Lagt alla pengar på möbler och annat skoj till huset istället :) Men nästa sommar, då blir det riktig semester. Säger ja nu, hah. Det kommer ju säkerligen vara mycket som ska ordnas då också..
Vi har bekantat oss med våra nya grannar, en stor familj med 5barn varav en är några dagar yngre än Milo. Och en gubbe och gumma som bor precis intill oss. Gubben i huset älskar att sitta på sin entre och glo, det är det enda han gör om dagarna. Riktigt irriterande ibland när man känner att man ALLTID har hans ögon stirrande i ryggen. Han är så bekväm av sig att han inte en tittar bort när man ser åt hans håll, tycker tydligen det är helt okej att råglo. Men hey, så småningom får vi upp en tjock häck så då kan han stirra in i den istället ;)
Den andra familjen är jätte mysig, mamman som är i ca 40års åldern drog med mig och Milo till IKEA häromdagen. Super gullig och pratar hur mycket som helst! Hennes dotter på 5år kommer över till oss och hälsar på titt som tätt, lilla Julia. En sån söt tjej och snackar precis lika mycket som sin mamma.

Idag så smet Flingan ut när Felix skulle ut på hyss, tyckte det var likabra att låta henne kuta runt utanför. Orkade inte springa och jaga henne :) Frank släpptes också ut. Och till min förvåning så var de jätte duktiga, de höll sig inom räckhåll så att han hörde deras plingor på halsbanden.

Nu ska jag pilla vidare på datorn och läsa igenom lite bloggar, sen blir den bums i säng. Har vart så trött senaste dagarna så jag har somnat till när Milo nattas varje gång! ♥

KRAM!



Vad roligt att ni är så många som har kikat in hos mig trots den kassa uppdateringen!
Åh, så typsikt. Finns ingen kontroll stavning så det kommer bli en del fel stavningar.. stå ut så länge ;)

Kommentarer
Postat av: zandra

kul att du börjar skriva igen... =)

2009-08-11 @ 20:43:34
URL: http://meyasmamma.webblogg.se/
Postat av: Papps

Hallå Lina.

Välkommen tillbaka i cyberspace. Skippa sladden å kör blåtand mellan telefon å dator för att skicka bilderna. Går hur smidigt som helst./Kram



2009-08-11 @ 23:56:52
URL: http://intruder.blogg.se/
Postat av: Therese

Kul att du är tillbaka!

2009-08-12 @ 12:20:01
URL: http://tisskisset.blogg.se/
Postat av: Steve Lando

det är bra att du skall lära ditt barn insikten om att kvinnor är bäst, det är något alla mödrar borde ta efter och lära alla sina barn att kvinnor är bäst, och bör sättas främst.



Det är absolut inte en nackdel för din pojke, utan gör att han hamnar i harmoni i sig själv, som en dyrkare av kvinnan.



så här ungefär:

http://stevelando.blogspot.com/2009/02/kvinnans-gudinneskap.html

2009-08-26 @ 02:06:02
URL: http://stevelando.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0