Städsöndag

Nu har jag precis damsugit halva huset och har med andra ord lite till kvar: Idag är tanken att jag ska försöka röjja lite, tvätta och dona :) Har inte ett dugg för mig så varför inte.. R jobbar hela dagen igen! Men han fifflade om tiderna lite i morse så han kommer hem tidigare, skönt. Slipper jag sitta vaken och vänta på att få sova!

Dopet igår var jätte sött. Skit bra att gå på dop innan man själv ska ha ;) Fast vi hade tänkt ganska så lika faktiskt. Dock så blev dagen alldeles för långdragen för både Milos och min del. Vi kom hem strax innan klockan 20.00 och Milo var rätt grinig sista timmarna då han både var övertrött och varm. Inte lättaste att få honom att vila som att han inte är så jätte van med mycket ljud. Sov iofs en liten stund men det är inget jämfört med vad han brukar. Så när vi har dop, då ska han banne mig få sova som han ska så att han inte blir tvär. Jätte trist att R som sagt inte var med.. men det är ju sånt man får ta när man inte får ledigt från jobbet. Nästa söndag är det vår tur att döpa vår lilla prins ♥
Och inte en enda bild tog jag heller.. hmm?

Jaja, som sagt. Här vankas det inte allt för roliga saker för mig! Blir nog en promenad framåt eftermiddagen om solen håller sig kvar :)

Tack för mig!

Kommentarer
Postat av: zandra

vad jobbar din richard med?

2009-08-23 @ 10:39:28
URL: http://meyasmamma.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0